svet

November 11, 2013 20:50

By

Jelena Rozga demantuje glasine: Ivan Huljić i ja smo dugogodišnji prijatelji

jelena rozga

Paparaco fotografije na kojima je Jelena Rozga prethodnog vikenda u društvu Ivana Huljića, izazvale su pravu medijsku lavinu širom regiona. Otada ne prestaju špekulacije kojima je i sama pevačica odlučila da stane na kraj.

Jelena Rozga prekinula je medijsku tišinu kako bi stala na kraj nagađanjima o njenom ljubavnom životu. Sve je ispričala u ekskluzivnom intervju za InMagazin.

“Sad se od mene očekuje da kažem nešto pametno, ali ne mogu jer nisu ništa pametno ni napisali. Ovu sam vest demantovala više puta. Ivan i ja smo dugogodišnji prijatelji koje je neko uslikao dok smo se družili, čak i nismo bili sami. Mislim da ta vest doista ne zaslužuje toliko pažnju. Ali isto tako mislim da ja imam pravo imati prijatelje i da mogu piti kafu s kim god ja poželim a da to sutra ne izađe kao neka velika vest o mojoj novoj navodnoj ljubavi”, poručila je Jelena apropo paparaco fotografija i nagađanja da li je u vezi sa Ivanom Huljićem.

Iako se pisalo da su njih dvoje veče proveli i u njenom stanu u Zagrebu, Jelena i to demantuje. “Čak ni nemam stan u Zagrebu, već tri godine živim na istoj adresi kod svoje prijateljice. Išli smo u bioskop, bilo nas je osam, devet… bila je s nama i moja koleginica pevačica Magazina Andrea Šušnjara. Mi se svi družimo, ja Ivana znam 17 godina, i Ivana i Hanu”, kaže Jelena koja je u tom periodu i objavila novu pesmu “Cirkus”.

Izvor: Kurir
Foto: Life Content