scandal

4 септембра, 2019 16:30

By

JELENA TOMAŠEVIĆ I IVAN BOSILJČIĆ POKREĆU BIZNIS: Odlaze u POLJOPRIVREDNIKE! Svi detalji BIZNIS PLANA!


Bračni par Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić uskoro će se oprobati i kao poljoprivrednici, a kako se šuška, pokrenuće svoj agrobiznis na Zlataru.

Pevačica Jelena Tomašević i njen suprug glumac Ivan Bosiljčić primer su mladim bračnim partnerima da se i bez skandala može održati bračna zajednica. Kod njih je sve satkano od razumevanja, ljubavi i poštovanja. Iako su često razdvojeni zbog Ivanovih poslovnih obaveza u Rusiji, Jelena sa ćerkom Ninom koristi svaki trenutak da poseti supruga u Sankt Peterburgu.

Iako žive u Beogradu, Jelena i Ivan žele da njihova mezimica Nina bude što više okružena prirodom, pa je vode na Zlatar, gde imaju porodičnu vikendicu. Česti boravci u prirodi naveli su ovaj popularni bračni par da planiraju pokretanje organske proizvodnje, a imanje koje imaju na Zlataru će dobro doći da svoju ideju što pre realizuju.

– Jelena i Ivan su pobornici zdrave hrane, pa je neprskano voće i povrće nešto što se redovno nalazi na njihovom meniju, a uče i ćerku Ninu da se tako hrani. Odlazeći često kod Ivanovih roditelja koji imaju svoje plastenike sa zdravom hranom, ali i šetajući planinom Zlatar na kojem rastu šumske ribizle i maline, došli su na ideju da pokrenu organsku proizvodnju. Zasad nisu odlučili šta će sve uzgajati, ali će imati veliku pomoć Ivanovih roditelja koji u svojim plastenicima već imaju organske proizvode. To je zasad na domaćinskom nivou, ali Jelena i Ivan imaju u planu da svoje proizvode plasiraju na teritoriji cele Srbije – kaže izvor Blica upućen u celu priču.

Cela priča je na čekanju jer je Ivan posvećen poslu u Rusiji.

– Ivan mnogo radi u Rusiji, tamo snima serije i filmove i trenutno je jedan od najangažovanijih glumaca, dok Jelena sve više nastupa po Srbiji i regionu. Sačekaće da Ivan završi s obavezama u inostranstvu, pa će krenuti u realizaciju ovog biznisa. Oni već imaju okvirno smer u kome će se kretati proizvodnja, ali treba poraditi na čitavom biznis-planu – ističe izvor.

Jelena spada u ljude koji ne govore preterano o planovima dok ih ne realizuju, pa kada smo je pozvali da proverimo informaciju, rekla je:

– Mnoge stvari imamo u planu kada je budućnost u pitanju, ali zasada ne mogu ništa da komentarišem.

Ivan već neko vreme živi na relaciji Srbija – Rusija, ali to ga ne sprečava da svoje devojke iznenadi. Tako je povodom osme godišnjice braka doputovao iz Sank Peterburga i napravio dan za pamćenje.

– Jelena i Nina ga nisu očekivale. Samo se pojavio na vratima kuće i one su ostale u šoku. To je bila prava romantična scena. Ceo dan su zajedno proveli, uživali u svakom trenutku. Ivan se potrudio da im priredi dan za pamćenje – kaže izvor.

https://svet-scandal.rs/vesti/nakon-sto-je-tv-plus-prvi-napisao-da-je-ivan-radio-na-pijaci-oglasila-se-i-jelena/

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: scandal!

FOTO: Ivan Vučićević