Jelena Vučković svet novine svet portal
Svet

May 17, 2024 11:45

By

Ćerka Goce Božinovske obožavala Šijana kao rođenog oca i dan danas nosi njegovu sliku u novčaniku

Jelena Vučković, ćerka Goce Božinoske otkrila sve o životu

Pevačica Goca Božinovska iz prvog braka sa kompozitorom Radetom Vučkovićem dobila ćerku Jelenu. Međutim, ubrzo nakon što su postali roditelji, doneli su odluku da se raziđu, a Goca je svoju devojčicu ostavila kod svoje majke na čuvanje, a ona se posvetila karijeri. Jelena Vučković, ćerka Goce Božinoske živi sa nekim ožiljcima a o tome je tek sada progovorila…

 Jelena Vučković svet novine svet portal

Ata images

Jelena Vučković progovorila iskreno o svemu

Gocina ćerka Jelena Vučković odrasla je sa bakom Radmilom, koju je smatrala svojom majkom, a nedavno je otvoreno progovorila o teškom detinjstvu zbog razdvojenosti od roditelja.

Pročitajte Ovo je istina o ćerki – Oglasili se Božinovska i njen bivši muž, priče im se ne poklapaju

Ona je sada u svojoj potresnoj ispovesti ispričala nove detalje i tom prilikom otkrila da ju je Goca ostavila sa svega tri meseca i da ju je tada dojila komšinica.

 Jelena Vučković svet novine svet portal

Ata images

– Baka mi je govorila da je to bilo sa tri meseca, roditelji kažu da je bilo malo kasnije. Komšinica me je dojila. Kako mi je baka objašnjavala, ona je bila mlada i nije ni mogla da me doji… Ja sam dete iz hrišćanske porodice i vaspitana sam da ne mrzim oca i majku. Baka mi je uvek govorila da su oni moji otac i majka, ali ona je bila moja majka – počela je Jelena Vučković.

Pročitajte Ćerka Goce Božinovske otkrila viđa li brata i njegovu decu 

Nju je veoma pogodila smrt bake Radmile i priznaje da joj se od tog trenutka promenio život.

– Zadnje tri godina nisam svoja, dosta sam se promenila prema ljudima. Baka me je podigla, tu je bila i tetka i njena ćerka… Jesam krivila majku što me je ostavila, ali sada kada vidim ništa pogrešno nije uradila, ostavila me je u sigurnim rukama.

 Jelena Vučković svet novine svet portal

Ata images / printscreen

Jelena Vučković o Zoranu Šijanu

Božinovska je nakon razvoda od Vučkovića uplovila u romansu sa bokserom Zoranom Šijanom, za kojeg Jelenu vežu samo lepe uspomene.

– Tog čoveka sam zavolela kao svog oca. Više ljubavi sam dobila od Zorana Šijana nego od mog oca i to moj otac zna. Ja i dan danas nosim njegovu sliku u novčaniku. On me nekako čuva. Prve patike sam dobila od njega…”, priča ona. Jelena Vučković se prisetila trenutka i kada je saznala da će dobiti brata ili sestru.

 Jelena Vučković svet novine svet portal

Bojan Vuković

– Mama mi je rekla da ću dobiti batu ili seku. Ja sam tada imala sedam godina, bila sam mala… I onda počinjem da shvatam. Svuda sam je pratila, gledam je… Čudno mi je bilo, ali opet mi je bilo drago. Suze mi sad idu i od radosti i od tuge. Bila sam najsrećnija kada mi se rodila sestra Zoka. Nosila sam njene slike u školu. To je najlepši i najteži deo. Kada se ona rodila, sve češće sam išla kod njih, Zoki je želeo da i ja budem tu”.

Jelena Vučković otkrila neke nepoznate detalje iz detinjstva

Gocina ćerka priznaje da joj razdvojenost od roditelja stvorila traume, a kako vreme prolazi, one su i dalje prisutne.

 Jelena Vučković svet novine svet portal

BOJAN VUKOVIĆ

– Bilo je trenutaka kada sam sebi govorila: “Ja nemam roditelje, imam samo baku“… Dosta sam se pokrivala i po glavi, imala sam strahove strašne. Preznojavala sam se. Mislila da je neko u prostoriji, to su sve neke traume.

Pročitajte Iz doma Goce Božinovse ne stižu lepe vesti – Ćerka objavila u kakvom stanju je pevačica

Nažalost, sada mi se sve vraća. Bilo je teško. Baka mi je brisala suze, tetka isto. Ona priznaje da sa majkom u jednom periodu nije govorila, ali za to krivi sebe.

– Bio je period. Razlog je zato što sam je nešto iznervirala. Tada nismo govorile sedam meseci. I mnogo se kajem zbog toga – ispričala je Jelena u emisiji na Hajp televiziji.

AUTOR: SVET

IZVOR: BLIC

FOTO: Bojan Vuković