Svet

25 Aprila, 2021 21:00

Jezive PROGNOZE! Maja pokušala da se UBIJE, Janjuš PRIVEDEN u policiju!

Numerolog Goca Dragišić kaže da će Maja i Janjuš ako ne raskinu do leta, stradati kao što su Ksenija Pajčin i Filip Kapisoda.

Ako ostanu zajedno završiće kao Ksenija i Kapisoda

– Oni moraju da okončaju do leta. Oni su karmički vezani i samo se nadam se do tada neće desiti tragedija, da se sve neće završiti kobno ubistvom i samoubistvom kao u slučaju Ksenije i Kapisode. Njihov tajni broj je 7, a on govori o smrti i ljubavi. Maja i Janjuš nikako nisu jedno za drugo. I numerološki  astrološki njihova kombinacija je kobna. Kod njih je sve otišlo predaleko, ali ne vidim tu nikakvu budućnost niti pozitivan ishod –  kaže Goca.

Majin otac, Radomir Marinković Taki kaže za SVET da nikada neće podržatui vezu svoje ćerke sa Janjušem jer smatra da je to bolesna ljubav.
To je neka luda ljubav, izgleda da ona njega stvarno mnogo voli. Mislim da i on nju voli. Ali to je neka bolesna ljubav, ne bi on ostavio ženu da nije osetio nešto. Biće kao i što je bilo, na moju žalost. On ima ženu i dete i rasturio zbog Maje, zbog Šopićeve, imao je on dosta avantura. Nikad u životu ga ne bih prihvatio, kakav zet, smak sveta da bude. Taj čovek nam ne treba u životu, neću više da mu spomenem ime! On nema ništa u životu, glumi klovna, šta je on?! Pravi svadbu, možda njegova ćerka pomisli da je to prava svadba!

Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš nekoliko dana pre ulaska u „Zadrugu” imali su ozbiljanu tuču, zbog čega je policija morala da reaguje, pa je on čak završio u stanici na saslušanju! Kako nam je ispričala njihova tadašnja komšinica, i poznanica, Maja je u rastrojstvu sebi htela da preseče vene .

Često kod njih je bio haos, ali te večeri sve je pucalo. Da li su se gađali stvarima, rušili, lomili, nemam pojma. Ona se drala kao da je neko šuri. Sve vreme mu je nešto prebacivala, urlala, da ju je uništio, ljubomorisala je, ali nismo sve mogli da čujemo jer se to dešavalo iza zatvorenih vrata, ali dovoljno je bilo glasno da skapiramo da je neki haos. To je trajalo, čini mi se satima. Onda je u momentu Janjuš izleteo iz stana kao furija, kad je zalupio vratima, mislim da se cela zgrada zatresla. Sve se smirlo na nekih sat, možda dva vremena. Posle toga čujemo na hodniku kako ona ide sa nekim muškarcem, priča kako će ga prijaviti policiji, da joj je dosta svega, da će joj sad platiti za sve. Taj lik joj kaže da dobro razmisli o svemu da se posle ne bi kajala i vratila se na staro – priča za SVET komšinica, inače njihova poznanica I nastavlja da su tek sutra saznali da je po Majinom odlasku u policiju nastao pravi haos.

Ona je Janjuša prijavila za maltretiranje, zlostavljanje, psihičko i fizičko zlostavljanje, rekla je da ju je on do te mere doveo do rastrojstva svojim ugnjetavanjem da je sebi pokušala da prereže vene. Njega su zbog toga sutradan pozvali na informativni razgovor u policiju. Morao čovek da ide, šta će. Da im objašnjava njihovu ludu vezu. Nisu ga tad zadržali. Međutim, kad se Maji glava ohladila, i kad je skapirala da ga bez obzira na sve voli i šta već, odlučila je da povuče tužbu. Što je najluđe, srela sam ih posle nekoliko dana na hodniku, ponašali su se kao najidealniji mogući par, nasmejani, srećni. Da nisam svojim ušima čula šta se sve dešavalo i kako je to zvučalo pomislila bih da im ruže cvetaju u vezi, ovako sam se samo prekrstila. Ja ne znam na šta će sve to da ispadne i kako će da se završi taj odnos.

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ/SVET/NIKOLA KOSTIĆ/BOJAN VUKOVIC