Karleuša poziva na linč Ace Lukasa!
Scandal

19 Juna, 2021 16:00

JK ponosna majka! Atina PRAVI HAOS na tik toku!

Starija ćerka Jelene Karleuše i Duška Tošića i te kako je aktivna na društvenim mrežama. Na Instagramu ima 123.000 pratilaca, a na Tik Toku važi za jednu od praćenijih i popularnijih!

Dušku smeta što mu se ćerka javno eksponira!

Očito da je Atina povukla na majku i ima preduslov da postane velika zvezda jer je i te kako popularna, međutim, kako SCANDAL! saznaje, njen tata Duško smatra da je još mlada i da ne bi trebalo mnogo da se eksponira, a već je počela i da se sređuje, ofarbala je kosu, šminka se i sve je lepša i lepša, pa ne čudi što se tata buni zbog svoje mezimice!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dusko Tosic (@duskotosic)

Duško je svestan da je Atina ambiciozna i podržava je jer i sam vidi da je talentovana. Mnoge fashion kompanije je traže jer u njoj vide veliki potencijal i spreman je da joj pomogne sve što treba, ali smatra da ne treba da žuri jer je još uvek tinejdžerka – objašnjava izvor Scandala! i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели JELENA KARLEUŠA (@karleusastar)

Jelena je takođe ponosna na ćerku, ali i ona deli Duškov stav da ne treba da se ide glavom kroz zid i da prihvata sve ponude. Objasnila joj je da treba da bude strpljiva i mudra i da ima dovoljno vremena da izgradi kvalitetnu karijeru modela. Duško je presrećan jer s Jelenom može da nađe kompromis, tim pre što igra van Srbije i Jelena mahom sama vodi računa o deci – završava naš izvor.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ