svet

March 22, 2016 11:12

By

Joga učiteljica Sindi Kraford i Dženifer Aniston u Beogradu

Dejvid Duhovni, Rasel Brend, Sting i Novak Đoković… Dženifer Aniston, Gvinet Paltrou, Madona i Demi Mur. Koja je spona između ovih poznatih žena i muškaraca, osim što su slavni i izuzetno harizmatični? Svi oni praktikuju kundalini jogu.

10342429_558084441034909_2050636052808714769_n

Kundalini joga vam pomaže da otkrijete skrivene potencijale i jedan je od najbržih načina za transformaciju tela, uma i duha a tesno je povezana sa fiziološkim mehanizmima. Moćne tehnike disanja, meditacije, fizičke vežbe, povećajaju kapacitet pluća, izoštravaju intelekt, fokusiraju, bruse karakter.

“Ne mogu vam opisati koliko sam bila srećna sto sam pohađala časove kod Gurmukh za trudnice. Njeni časovi su u potpunosti promenili moje viđenje trudnoće. Zahvaljujuci Gurmukhinoj podrši i mudrosti naučila sam da verujem u prirodni proces porođaja. Vrlo sam srećna što mogu da kažem da sam rodila svoju bebu kod kuće. Biću joj zauvek zahvalna”, rekla je Sindi Kraford o svojoj joga učiteljici.

Pridružite se i vi joga časovima koje će voditi Gurmukh u hotelu Metropol u Beogradu i koje ćete zauvek zapamtiti po slavljenju svetlosti i nesustrašivosti. Osetićete stanja bez misli i duboko slušanje uz pomoć meditacije. Uz zvuke gonga ćete otići u čiste dubine Univerzuma i ponovo steći vezu sa izvorom života koju smo izgubili. Imaćete priliku da doživite kako da manifestujete svoju sudbinu, kako da napravite nemoguće mogućim i kako da pristupite izvoru snage u vama. Vaše srce će postati kristalno čisto, smireno i otvoreno. Pomoću kundalini joge i meditacija rasteretićete svoju podsvest,otključati um i razumeti svoju dobrotu.

“Posle seminara ćete otići puni unutrašnje svetlosti, sjedinjeni sa svojim srcem i bićete kao svetionik sposobni da pomognete drugima da pronađu svoj put ka domu”, kaže Gurmukh Kaur Khalsa.

Časovi su u subotu i nedelju, 9. i 10. aprila od 12 do 14. 30 i od 16 do 18.30. Informacije o cenama kao još detaljnih informacija o časovima potražite na www.kundalini.rs

Za sve dodatne informacije mozete pisati na e-mail: [email protected]

IZVOR: lepotaizdravlje.rs, A.G.