razvodi se tamara đurić
Svet

May 15, 2023 18:15

By

Brada nikad duža, lice bolesno izobličeno: Tamara Đurić skinula zavoje, evo s kim je porede nakon operacije FOTO

Još jedna u nizu operacija Tamare Đurić nakon koje starleta izgleda neprepoznatljivo 

Starleta Tamara Đurić, koja je po sopstvenom priznanju na licu i telu do sada imala “barem 100 intervencija”, nedavno je boravila u Turskoj, kod hirurga poznatog našim domaćim pevačicama i starletama, i kod kojeg je bukvalno promenila lični opis.

Pročitajte Ona mi je kao profi igračica – Tamara Đurić rekla šta misli o Karleuši, ovo ćete pročitati dvaput

operacija Tamare Đurić

Instagram

Tamara se po povratku u Srbiju oglasila na društvenim mrežama, pokazala da “nije ista žena” koja je otputovala u inostranstvo na operaciju, a ubrzo po spadanju otoka je krenula na masaže, kod frizera… i sve to objavila na Instagramu.

Pročitajte Tamara Đurić raskrinkala Katarinu Živković: Ona je babadevojka koja spava s oženjenima i rastura tuđe porodice

operacija Tamare Đurić

Rajko Ristić

Na jednom od snimaka se vidi da Tamara ima obrve do pola čela, nikad dužu bradu, ali i nikad izraženije jagodice. Ispod jagodice i na očima su i dalje vidljive modrice, koja je potom pokrila kada je otišla kod frizera. Pojedini pratioci su joj ostavljali komentare “da nikad dužu bradu nisu videli” i pitali se “ko je taj hirurg koji je to sve napravio“, kao i da im je “teško i da ih boli da je gledaju“, dok su joj drugi poručivali da je prelepa i da je uradila pravu stvar.

Nakon poslednje operacije s kojom ni sama nije bila zadovoljna, Tamaru Đurić poredili su sa Majklom Džeksonom. Ipak, nakon ove opercije iako su mnogi zatečeni izgleda mnogo bolje…

Pročitajte Tamara Đurić pokazala novo lice ispod zavoja, ŠOKANTNO FOTO

operacija Tamare Đurić

Instagram

Podsetimo, Tamara je jednom prilikom otkrila da je imala 100 intervencija, a prva estetska operacija koju je imala bila je operacija grudi i to sa samo 18 godina.

– Otprilike sam imala 100 intervencija, sve sam na sebi radila. Prvi put sam uradila grudi sa sa mojih 18 godina. Tad je bio prvi put i bilo je jako komplikovano u odnosu na sada, zato što je trebalo uverenje psihijatra, iako sam bila punoletna, trebao mi je potpis roditelja da bih uradila tu intervenciju, jer su doktori želeli da znaju zbog čega jedna mlada devojka želi da radi grudi – rekla je Tamara jednom prilikom za “Informer”.

AUTOR: SVET

IZVOR: BLIC

FOTO: Instagram