Scandal

4 Decembra, 2020 19:00

Jovana i Željko PRAVE BBC u Srbiji! Okupljaju sve NAJBOLJE VODITELJE!

Kako Scandal! saznaje, Jovana i Željko Joksimović rešili su da svoju televiziju K1 koja radi odlično podignu na još viši nivo i da to bude medij u rangu BBC televizije.

Srđan Predojević neće raditi sa Jovanom?

Naime, oni uveliko rade punom parom i K1 ozbiljno pretenduje da postane lider među kablovskim kanalima, a šuška se i da je moguće da Joksimovići dobiju nacionalnu frekvenciju.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jovana Joksimovic (@jjovanajoksimovic)

K1 je emiter koji od starta radi po svetskim standardima, ali Jovana i Željko hoće još bolji medij i zato imaju u planu da okupe sva najbolja TV lica, te da im ponude ozbiljne plate kako bi osmislili i emitovali najbolji zabavni, edukativni, te informativni program na našim prostorima – objašnjava izvor Scandala! i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jovana Joksimovic (@jjovanajoksimovic)

Oni su već mnogo uložili u scenografiju svakog studija, zatim u bend koji prati zabavne emisije, za šta se Željko dodatno postarao, pa nema sumnje da je to najbolji mogući sastav. Prate sve svetske standarde i trude se da budu komercijalni, ali u onoj meri da to ne prelazi granice ukusa. Jedino je svima čudno što Srđan Predojević, koji im je kum i koji je godinama radio sa Jovanom nije sa njima u timu, međutim, kako se priča, Jovana mu je uputila poziv da sarađuju, ali je on odbio, a opet, postoji verzija da oni uopšte nisu ni pričali o daljoj saradnji. Ne znam šta je istina, ali verujem da će rešiti sve što treba. Izgleda ga još drži sve ono što im se oboma desilo na prethodnom poslu, ali verujem da će sve to doći na svoje i da će njih dvoje ponovo biti tandem koji pobeđuje – završava naš izvor. Mi smo ovim povodom kontaktirali i Jovanu i Srđana, ali su do zaključenja broja ostali nedostupni za komentar.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL!

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL!