Svet

March 2, 2023 15:06

By

Jovana i Željko više ne kriju decu: Niko ne može da veruje da su ovoliko porasli FOTO

Deca Željka Joksimovića su baš porasla

Voditeljka Jovana Joksimović i pevač Željko Joksimović u skladnom su braku već godinama. Iako se oboje trude da svoj privatni život zadrže što dalje od očiju javnosti, ipak mnogo toga je dospelo u medije. Ipak, ono što sve interesuje, a niko nije uspeo da sazna, je to kako izgledaju deca Željka Joksimovića.

Pročitajte: Jovana i Željko Joksimović žive u vili od dva i po miliona evra –  Pogledajte kako izgleda njihov dom

Ata images

Pretpostavljalo se da će Jovana i Željko decu predstaviti javnosti fotografisanjem za naslovnu stranu nekog magazina, ali oni su ipak odabrali manje popularan način, tako što su objavili fotografije sa porodičnog odmora, čime su uzburkali medije. Interesantno je da je pevač bio taj koji je slike naslednika plasirao na društvene mreže.

Pročitajte: Problemi u porodici Joksimović – Željkova ćerka javno otkrila da nije u dobrim odnosima s maćehom Jovanom 

Instagram

Naime, on je objavio sliku predivnog zalaska sunca na Maldivima, međutim u prvi plan dospeli su njegovi mališani, piše Story. Po senci bi se reklo da je reč o sinu i jednoj od ćerki, a mada se njihov lik ne vidi dobro zaključak je da su izuzetno porasli, da oboje imaju visinu, dok je istovremeni utisak bio da je brat Kosta sa sestrama vrlo blizak.

Pročitajte: Bivša žena Željka Joksimovića ponovo provocira Jovanu – Voditeljkina reakcija je iznenađujuća FOTO 

Instagram

Ovogodišnji porodični odmor Jovane i Željka Joksimovića upravo zbog oviih kadrova privukao je veliku pažnju javnosti i medija, a neosporno je da će ostati duboko urezan u sećanju svih članova porodice, koji se divno provode na egzotičnoj destinaciji.

IZVOR: STORY

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM