Svet

6 Maja, 2022 20:20

Jovana Jeremić se pere od afere sa Milijem, fanovi osuli žestoku paljbu!

Jovana Jeremić – afera podigla veliku prašinu

Nakon što je navodna prepiska između Jovane Jeremić i Aleksandra Milića Milija dospela u javnost svaki potez poznate voditeljke se pomno prati i komentariše.

Jovana Jeremić se pere od afere?

U ranim jutarnjim satima Jovana se ovim povodom oglasila putem društvene mreže Instagram i otkrila da njen Mili nema nikakve veze sa Milijem iz Granda.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели JOVANA JEREMIC (@jeremicjovana)

– Želim da demantujem navode, ja nemam nikakve veze sa Milijem iz Granda, niti sam ga ikada srele. Ljude koje imam u bliskom okruženju upisani su po emociji koju u meni bude, ne po imenu i prezimenu. U pitanju je mladić. Nikad ne bih bila sa oženjenim čovekom, vi to jako dobro znate, kod mene mora da bude slobodan ili razveden, da ima papir. Jedino što je slično jeste da je ćelav, nije jedini Mili ćelav, ali znam i trećeg neću ga spomenuti u storiju – započela je Jovana i dodala:

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели MILIGRAM (@miligramofficial)

– Žao mi je što je sad izvukao deblji kraj, ja Milija ne znam, nikad ga nisam srela, gledala sam ga preko televzije. Nije Mili iz Granda, na pogrešnom ste tragu, to je jedina istina. U pitanju je mladić, slobodan, koji je ćelav, upisan je kao Mili jer takvu emociju imam prema njemu – rekla je Jeremićeva u svom storiju na Instagramu.

Javno obraćanje Jovane Jeremić izazvalo je lavinu komentara. Dok jedni tvrde da je iskrena, drugi smatraju da se voditeljka pere jer je afera dospela u javnost.

jovana jeremić afera

Foto: Printscreen

– Da li je ovo Mili iz Miligrama uhvaćen na delu kako vara ženu sa presvetom Jovanom Jeremić poznatu kao osoba koja javno razotkriva ljubavne afere a sama se uplela u istu – napisao je jedan koristnik na Tviteru.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

FOTO: INSTAGRAM