Jovana Jeremic
Svet

7 Avgusta, 2021 13:00

Jovana Jeremić glumi Sonju u seriji! Muž besan zbog se*si scena sa Lukasom!

Jovana Jeremić najavljuje bum i tvrdi da će o TV seriji inspirisanoj životom Ace Lukasa, u kojoj ona treba da glumi Sonju, pričati cela Srbija…

Jovana Jeremić glumi Sonju u seriji!

Moja želja je da pored toga što sam informativni novinar, voditelj i urednik glumim u nekoj seriji. Evo sad ekskluzivno otkrivam da su mi ponudili ulogu u seriji Ace Lukasa, trebalo bi da glumim Sonju, ali još nisam prihvatila. Mislim da bi to bila super priča, mi smo oboje škorpije i ne da bi bilo gledano, nego bi razbucalo da smo Aca i ja u seriji. Ne znam da li ću pristati, muž će da me ubije. Podrazumeva se da bi morali da se poljubimo i budemo prisniji, a ja još uvek nisam spremna na tako nešto, za prvu ulogu to je previše. Aca je fatalan muškarac, to je sporna tačka, ali lepo je što misle da ja mogu da iznesem lik fatalne zavodnica kakva je Sonja – kaže Jovana za SVET i dodaje da su njene koleginice mnogo harizmatičnje nego mnoge mlade glumice:

Meni je skroz okej da voditeljke budu u spotovima i serijama, zato što su harizmatičnije i atraktivnije nego mnoge mlade glumice. Dušica Jakovljević to super, Milica Pavlović je multitalentovana, prelepo se oblači, ima stila, ona je svetska riba i sigurna sam da je pun pogodak za seriju Pevačica.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: KATARINA BOGAVAC/ SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ/SVET