Jovana Jeremić i Dragan Stanković svet novine svet portal
Svet

June 8, 2024 19:30

By

Da li je moguće da je tolika razlika: Evo koliko godina stvarno ima Jovanin verenik

Jovana Jeremić i Dragan Stanković razliku u godinama ne kriju

Nakon razvoda od Vojislava Miloševića i sa kojim ima ćerku Leu, voditeljka Jovana Jeremić je svoju sreću našla je kraj uspešnog privrednika Dragana Stankovića koji u svom vlasništvu ima lanac pekara.

Jovana Jeremić i Dragan Stanković svet novine svet portal

Antonio Ahel/ATA Images

Jovana Jeremić i Dragan Stanković uživaju u ljubavi, razlika u godinama im ne smeta

Tokom protekle godine, poznata voditeljka je govorila da postoji čovek koji je osvojio njeno srce, ali nije želela da otkriva njegov identitet. Ipak. nakon što su u javnosti isplivale njihve zajedničke fotografije, rešila je da svog novog partnera predstavi na Instagramu, gde je objavila nekoliko slika na kojima se ljube i plešu.

Ipak, i pre toga mnogi su se interesovali za Jovanin ljubavni život, ali bezuspešno, sve dok sama nije obelodanila detalje svoje nove ljubavne romanse.

On samog početka, Jovana nije krila da je reč o starijem gospodinu. Ona je priznala da je Dragan od nje stariji 14 godina, a mnogi su ostali iznenađeni zbog te informacije. Naime, Stanković je rođen avgusta 1976. godine i ima 48 godina, dok je Jovana krajem oktobra napunila 33.

Jovana Jeremić i Dragan Stanković svet novine svet portal

Antonio Ahel/ATA Images

Inače, ona je u razgovoru za “Blic” ispričala da je Draganov stariji sin, koji se nedavno oženio, mlađi od nje pet godina, te da njen izabranik ima i unuku, ali i da ima mlađeg sina koji je mlađi od nje 10 godina.

Pročitajte Jovana Jeremić otkrila sve o drugoj trudnoći i polu deteta, ali ime koje je odabrala će vas zaprepastiti

Jovana Jeremić i Dragan Stanković uživaju u ljubavi, a Jeremićeva ističe da je njen verenik pravi gospodin, zreo muškarac i alfa, a mnogi komentarišu da izgleda mnogo mladoliko iako gazi petu deceniju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JOVANA JEREMIC (@jeremicjovana)

“Pre nego što ću upoznati Dragana, ja sam se preselila u moj stan u centru grada i u toj zgradi ima pekara u kojoj radi pekar Dragan i Ana pekarka, oni su bukvalno meni kao porodica.”

“Ja živim sama sa detetom, dok nisam upoznala Dragana, oni su znali da mi pričuvaju dete, da mi uzmu dete iz vrtića kada kasnim, hoću da ti kažem koliko je to zanimanje pekara i unapred Draganov ulazak u moj život. Mi kada smo krenuli u emotivnu vezu, shvatila sam da u životu ništa nije slučajno”, rekla je voditeljka.

AUTOR: Svet

FOTO: ATA images, Instagram