Svet

14 Jula, 2022 15:00

Istina o drugom detetu Miše Grofa: Poznata voditeljka tvrdi. Znam ko je majka…

Jovana Jeremić i Miša Grof – Novi medijski rat

Nakon što se Viktor Ristović oglasio za 24sata.hr i rekao da je Jovana Jeremić navodno njegova neuračunljiva ćerka, voditeljka mu je brutalno odgovorila i poručila mu da su njegove izjave za hospitalizaciju. Naime, voditeljka je rekla da sve tajne vezane za drugo dete Miše Grofa zna, ali je i optužila Ristovića da je navodno zaljubljen u Pišekovu, pišu domaći mediji.

Pročitajte: Nikolina i Miša Grof na sudu – Pišekovu će zastupati advokat koji je Vidoju pozajmio ogromnu svotu novca

Jovana i Marić

Rajko Ristić

Istakla je da se nije upecala na njegove ironične izjave, ali poznavajući Jovanu Jeremić, nije mu ostala dužna.

– Jasno je da je Miša Grof u ovoj izjavi vrlo ironičan iz razloga što sam ga pogodila tamo gde je najtanji i otkrila njegove tajne o kojima se ćuti. Zamolila bih ga da me ne vuče više za jezik jer ja znam i ko je majka tog deteta, znam sve o tom detetu. U korektnim sam odnosima sa njegovom majkom i iz tog razloga neću ulaziti u dalju raspravu, on neka povede računa o svom ponašanju i izjavama za jasvnost. Njegove izjave su za hospitalizaciju, to je evidentno – započela je ona i dodala:

Pročitajte: Jovana Jeremić pretila koleginicama bivšeg muža – Postrojila ih, pa izgovorila strašne reči

miša grof

Foto: Ata Images

– Što se tiče određivanja neuračunljivosti, najbolje govori njegovo istupanje o javnosti o tome kakav je on. Ponovo kažem, on je je tako ironično odreagovao jer ja znam mnogo tajni o kojima se ćuti. Njemu smeta što sam ja stala u odbranu moje koleginice Nikoline Pišek, staću uvek , a on neka prestane da izmišlja gluposti u javnosti – započela je Jovana, a onda poručila da su izjave Miše Grofa za hospitalizaciju, piše Kurir.

– Neka izađe u medije sa argumentima, a ne da se stalno bavi optuživanjem svoje bivše snaje na koju se uveliko loži. Psihološka analiza njegove ličnosti pokazuje da on zaljubljen u svoju snaju, a da tu ljubav ne može da pokaže na drugi način nego eskalacijom ogromne mržnje prema njoj jer nikada nije mogao da bude sa njom – brutalno je ispričala Jeremićeva, a onda pozvala medije da ispitaju život Viktora Ristovića:

Pročitajte: Pljušte tužbe – Jovana Jeremić uzima Ćertiću sve pare na sudu, samo je jedna stvar brine

jovana jeremić napadnuta

Rajko Ristić

Jovana Jeremić dalje je objasnila da će stati uz svoju koleginicu Nikolinu u svakom trenutku te i da je kao pravi profesionalac i lojalni kolega, ispravno pustupila, pritom istakavši da ne tvrdi ništa već samo navodi…

I zato se uzbudio i uplašio jer ja se neću baviti napadima njegovim na Nikolinu. Ja ću se baviti grofom. Njegovim životom. S obzirom da napada Nikolinu, proverićemo njegovu moralnu vertikalu na koju se stalno poziva. Zato ja pozivam novinare da ispitaju postojanje grofovog drugog Deteta. Ne tvrdim ništa, samo pozivam na proveru – rekla je ona koja je na kraju istakla da nema ništa protiv Miše Grofa:

– Protiv Grofa nemam ništa. Čoveka ne znam. Samo ne volim kada besomučno neko napada slabijeg od sebe i na to niko ne reaguje. Ja ću braniti Nikolinu. Do kraja! Jačina čoveka se ne meri po tome koliko je jak, već koliko je ljudi svojom snagom zaštitio. Još jedan Jovanizam koji će se naći u mojoj prvoj knjizi – zaključila je voditeljka.

Pročitajte: Ostala je bez oca, a deda joj je uputio preteške reči – Miša Grof slomio srce Nikolininoj ćerki 

jovana jeremic

PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Podsetimo se, voditeljka Jovana Jeremić nedavno rekla u emisiji da ceo Beograd bruji o tome da je Miša Grof ima dugo dete pored pokojnog Vidoja Ristovića. Priča se kako je navodno Miši Grofu dete rodila duplo mlađa žena koju je primetio u Zadruzi. Inače, Miša, kažu kažu izvori, navodno ima nekoliko televizora u stanu i na svakoj po ceo dan gleda kontroverzni rijaliti. Tim povodom se oglasio baš on i to za 24sata.hr i otkrio:

– Pa, ja imam još jedno dete. Pa šta ja znam, ja je baš i ne viđam, malo je neuračunljiva. Zove se Jovana Jeremić – rekao je Miša Grof.

– Ona je naša ćerka. Malo je iracionalna, zato je nismo javno pokazivali. Često ide na lečenje – rekao je ironično Miša Grof na šta mu Jovana, kao i uvek, nije ostala dužna.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images