Tanja Savić crvena haljina
Star

March 3, 2022 13:00

By

Voditeljka oplela po pevačici: “Ja sam kraljica, a Tanja Savić je dežurna budala!”

Pevačica Tanja Savić nedavno je izrevoltirana napustila emisiju Ognjena Amidžića, kada je voditelj snimao prazničnu emisiju “Amidži šou” u kojoj su gosti bili: Jovana Jeremić, Ivica Dačić, Tanja Savić, Branimir Nestorović, a nakon samo pola sata usledila je neprijatna situacija, jer je pevačica  napustila istu i otišla bez reči.

PRINTSCREEN/YOUTUBE

Kao razlog napuštanja emisije pevačica je navela prisustvo voditeljke Jovane Jeremić.

– Tu je najveći krivac Ognjen Amidžić. Nikada to ne bih uradila da smo imali neki dogovor. Kada sam stigla tamo, ugledala sam Jovanu Jeremić. Nisam želela sa njom da sedim sa njom u istoj emisiji. Ona je osoba koja sebe hvali previše i dobija previše na medijskom prostoru. Odlika inteligentnih je da puste da ih neko drugi hvali, a ne da sami sebe hvale. Iznosila je neke stvari o meni. Ognjen, jednostavno, mora da bira goste – rekla je Tanja za “Kurir”.

Pročitajte: Ognjen Amidžić: “Tanja Savić nije profesionalna, više je neću zvati, ispala je smešna!”

JOVANA JEREMIĆ

ATA/IMAGES

Sada se tim povodom oglasila i Jovana, koja je pobesnela zbog pevačicine izjave.

Nemoj samo da mi Tanja Savić priča o inteligenciji. Neko ko je pokazao da je životno neinteligentan i neškolovan, neobrazovan u svakom smislu, neko ko je nesiguran u sebe, ko izigrava dežurnu budalu po medijima, neko kome je najveći domet da ga povežu sa političarem. To je Tanja Savić. To je bila najgledanija emisija u sezoni, umesto da je iskoristila taj prostor koji joj je dat, ona je otišla jer nije mogla da istrpi dominaciju inteligentnih i školovanih ljudi u emisiji. Ja sam kraljica, i to je njen poraz – započela je Jovana vrlo oštro, a onda se osvrnula na to što je Savićeva istakla da je sa voditeljem imala dogovor o tome ko će se pored nje naći u emisiji.

– Ona nikakav dogovor nije imala, Ognjen ne pravi dogovore sa gostima, nego zove u emisiju i pravi dobar štimung u emisiji. Tanja, ako je navikla da pravi dogovore sa voditeljima da bi došla do izražaja u nekoj emisiji, onda ne treba da bude javna ličnost. Suma sumarum, o inteligenciji ne može da priča Tanja Savić, koja je svojim dosadašnjim životom, radom i izjavama pokazala da je glupa kao noć. Nije završila tri razreda osnovne škole, tako da meni o inteligenciji može da priča samo neko ko je inteligentniji i obrazovaniji od mene. Tanja je i glupa i neobrazovana – zaključila je Jovana.

U međuvremenu oglasio se i voditelj emisije, Ognjen Amidžić koji je za Star ekksluzivno poručio kako bira goste i osmišlja koncept šou-programa. Kaže da mu ne pada na pamet da se bilo kome pravda i iznosi razloge zašto zove starlete, jutjubere i slične u svoju emisiju, a takođe je uputio oštre kritike na račun ponašanja Tanje Savić u njegovoj emisiji, a detalje tog intervjua možete pročitati OVDE.

Pročitajte: Otkrivamo kako je Duško rešio da pokloni Karleuši 1001 ružu!

AUTOR: STAR

FOTO: PRINTSCREEN/YOUTUBE