Svet

8 Aprila, 2021 19:00

Jovana Jeremić odgovorila HEJTERIMA! „Pogodila sam ih u centar KOMPLEKSA”

Jovana Jeremić voditeljka najgledanijeg jutarnjeg programa na Happy televiziji, zna da podigne prašinu, a sada je sve iznenadila i šokirala novom izjavom. Ona je poručila da žene uvek moraju da vode računa o sebi i ne smeju da budu neuredne.

Jovana odbrusila hejterima!

Žena uvek treba da izgleda kao da je prati 100 pari muških očiju, u svakom momentu. Nedopustivo je biti debela, štrokava, prljava, masna, zapuštena, otečena, raskljokana, rastočena, pod izgovorom da su sve udate žene, porodične žene, majke… takve. Evo, ja sam primer za sve gore navedeno što se funkcija tiče, a trudim se da izgledam svaki dan kao da imam zakazan sastanak sa sudbinom svog života. Užasavam se kad čujem: ‘udala sam se, ne moram više da se trudim’. Evo odmah kontra pitanje: ‘a šta ćeš kad te ostavi?’, Ili evo i ovo: ‘što se ne bih udala i 2.put, 3.put…ili nikad’, ako je to tvoj izbor.. ‘Život je najlepša stvar… kada ga živiš iskreno’ – napisala je Jovana, nakon čega je doživela niz uvreda od strane kurpuletnih žena i osude raznih udruženja gojaznih ljudi. Ona ne obraća pažnju već se punom parom priprema za leto.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели JOVANA JEREMIC MILOSEVIC (@jovanajeremicmilosevic)

Ja nikoga nisam želela da uvredim, ja sam samo rekla svoj stav a to je da svaka žena treba da radi na sebi i da ništa nije nemoguće. Čim su tako burno reagovale znači da sam ih pogodila u centar kompleksa. Ja sam čist primer da i u trudnoći i odmah nakon nje, žena može da bude zgodna ako vodi računa o sebi. Mi jedemo da bismo živeli, ne živimo da bi smo jeli – rekla je voditeljka za Svet.

AUTOR: KATARINA BOGAVAC

FOTO: RAJKO RISTIĆ