Jovana Jeremić
Star

1 Oktobra, 2021 16:00

Jovana Jeremić opet ŠOKIRA: „Da Bog da uvek bila luda! Ubila bih se kada kada bih se OPAMETILA!”

Jovana Jeremić je voditeljka neobične energije, žustra i otvorena. Često ima i provokativni izjave koje postaju viralne na društevnim mrežama. Zbog toga je često prate i razni epiteti i etikete. Pa tako ima i onih koji za Jovanu Jeremić kažu da je luda.

Jovana Jeremić opet ŠOKIRA!

Međutim, ta konstatacija voditeljku ni malo ne dotiče, ona svima koji joj kažu da je luda, ovako odgovara:

Dokle god oni govore da sam luda, ja sam na pravom putu. Jer ja nikad ne bih volela da budem normalna na njihov način. Znači, da Bog da uvek bila luda, i da Bog da se nikad ne opametila i nikad ne došla sebi. Ali da budem normalna na njihov način, ubila bi se. Dakle isti, svaki dan im je isti, njihovo ponašanje, uštogljeni. Ne umeju da vole, ne umeju da plaču, ne umeju da zapevaju za pojas zadenu. Ja to tako ne volim. Mene su moji učili da budem, domaćinska žena, domaćinska ćerka, i da jednostavno radim svoj posao najbolje što umem. I da u tome budem stvarno najbolja što radim. A ja ću ti samo reći, narod je na mojoj strani. Šta će da kaže šaka kvazi intelektualaca, koje ti sada spominješ, to nikome nije problem. Jer znaš, šta sam ja njima otelotvorenje njihovih kompleksa. – rekla je Jovana Jeremić u intervju sa Story, i dodala:

E sada ću da ti objasnim zašto! Ja izađem na televiziju i kažem sve ono što njih muči i onda oni ne mogu da spavaju zbog mene. Ja sam ih pogodila, ja sam njihove komplekse razorila na proste činjenice. I sada te proste činjenice nastavljaju da žive. I još plus da klicaju i njihovi kompleksi se granaju. Jer ja dođem i otvoreno kažem, da ja nisam žena koja ima ljubavnika i zato je prosperirala na televiziji. Ne! Moja preporuka za dolazak na Pink je bio moj rad! Krvavi rad na Hepiju deset godina. I ne bi to menjala. I zato sam ja neuništiva. Jer ti ako hoćeš da uništiš nekog, prvo krećeš da mu rovariš koje tu nju postavio, kakve su to priče, ko to finansira i tako dalje. Jovana Jeremić – rad! Jovana Jeremić – rad! Jovana Jeremić – rad! Šer, rejting! Što njih boli šer, pa to ne može da se lažira. To ne može da se potplati. To ne može da se namesti. Tu ne može da zove neko za tebe. Ne može druže. Brojevi su brojevi. Ćao! Doviđenja! Prijatno, hvala! – zaključila je voditeljka.

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ