jovana jeremić
Star

12 Novembra, 2021 11:18

Jovana Jeremić OTIŠLA kod roditelja posle priča o razvodu!

Vest da se Jovana Jeremić razvodi od supruga Vajislava Miloševića preplavila je medije, a voditeljka se uopšte nije obazirala na ovu informaciju.

Jovana Jeremić OTIŠLA kod roditelja!

Ipak, nije snimila ni supruga kao što to obično javne ličnosti urade kada u medijima osvane da se razvode, već je Jeremićeva objavila video sa bratom.

Nakon priča o razvodu, Jovana je otrkila da se sa ćerkom uputila kod roditelja, a potom je snimila svog brata i sebe dok pevaju u automobilu.

Kad brat i sestra pevaju iz duše – napisala je Jovana i tagovala svog brata Predraga, piše Kurir.rs.

Inače, poznato je da Jeremićeva ima rođenu sestru, ali do sada nije spominjala da ima i brata.

Podsetimo, voditeljka je promenila prezime na Instagramu i obrisala prezime muža, te umesto Jovana Jeremić Milošević, sada stoji samo Jovana Jeremić, koje je njeno devojačko prezime.

Takođe, voditeljka je dodatno navela mnoge da pomisle da nešto nije u redu u njenom braku, kada je nedavno ispričala da ima hrabrosti da se razvede.

– Imam problem što me startuju oženjeni. Ja nisam tip žene da bih pristala da budem nekom ljubavnica. Ja prva nisam prevarila. Ako osetim da mi ne ide u braku, ja ću se razvesti. I to ne treba da bude „vau, razvela se Jovana Jeremić“, kad se bude dogodilo, i ako se dogodi. Zato što ja ne varam, ako mi ne odgovara da živim kako sam živela, normalno da ću da izađem iz braka i da idem dalje. To su teške odluke za koje ja imam hrabrosti. Tako da nemoj da mi dolaze neki zauzeti muškarci i da mi pričaju priče da ne mogu, da imaju dete, da im je žena bila tu u nekim trenucima… Vidi, ako sam mogla ja, svako drugi može – rekla je Jovana i zbunila sve izjavom o braku.

FOTO: RAJKO RISTIĆ