Jovana Jeremic
Svet

4 Januara, 2022 17:39

Jovana Jeremić ponovo isprozivala voditeljke! Nazvala ih prostitutkama!

Voditeljka Jovana Jeremić svakodnevno šokira javnost nekom svojom izjavom.

Jovana Jeremić ponovo isprozivala voditeljke!

Njene koleginice su često bile na meti Jeremićkinih prozivki, a sad je, čini se, više nego ikad oplela po njima.

Koliko ti se život promenio nakon razvoda i prelaska na Pink?

Za 180 stepeni, prevashodno živim mnogo bolje od kada sam na Pinku, nemam stresove bezrazložne. Pink je od mene napravio ne zvezdu, nego zvezdetinu, ozbiljnu u svom poslu. I zaista moji rezultati govore u prilog svemu što sam rekla. Postala sam broj jedan u svom poslu, ne može se bez jakog emitera. Pink je meni dao resurse da prikažem svoj talent. U informativu sam unela nešto potpuno novo, američki fazon, novo novinarstvo u Srbiji koji je razbio sve uštogljene arhitipove novinara koji misle da su mnogo veliki time što vode neki jutarnji program ili političke emisije. Dok su se oni pravili pametni, ja sam radila i pravila šou i rušila ih u njihovoj zamisli da su pametni.

Ko bi mogao da ti parira, koga vidiš pored sebe u fotelji?

Moj jutarnji je isključivo moj, nisam za par u vođenju programa jer moju energiju niko ne može da isprati. Ja sam kao Minimaks, čak sebe doživljavam kao reinkarnaciju Minimaksa u informativi.

Pričala si kako ćeš razotkriti elitne prostitutke, tvoje koleginice. Koje su?

Preko glave mi je bilo svega. Zbog tih mojih koleginica prostitutki ja sam bila primorana da vodim rijaliti program sa završenim pravnim fakultetom. Meni su se smejale prostitutke dok su češkale pič*u, a ja sam ginula u rijalitiju gde mi nije bilo mesto sa mojim znanjem. Znala sam da moram to da prođem da bi došla na tron gde i pripadam. Ja sam pionir u svemu pa i u u informacijama. Ove godine sam razotkrila aferu Tanje Savić i Draška Stanivukovića i prva sam pričala o elitnoj prostituciji.

Makro Mihailo Maksimović je rekao da je to neka tvoja koleginica, crnka, udata, sa završena dva fakulteta…
Ta ne radi na nacionalnoj frekvenciji, a možda i radi nisam sigurna ako mislimo na istu. Zapravo, ne radi više. Ne bih o imenima.

jovana jeremic

Koleginicama si stala na žulj, mnogima si trn u oku..

Kad sam ih sve pogazila, moraju da uče od mene. Niko meni direktno ne sme da se obrati, plaše me se. Čujem samo sa strane, niko ne sme ništa ni privatno ni javno da kaže o Jovani Jeremić. Bolje da ne ulaze u koštac sa mnom, pametnije im je da se uhvate za dalekovod nego za mene.

 

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: KATARINA BOGAVAC

FOTO: RAJKO RISTIĆ, BOJAN VUKOVIĆ