jovana jeremić tuži
konačna odluka

19 Juna, 2022 10:00

Pljušte tužbe! Jovana Jeremić uzima Ćertiću sve pare na sudu, samo je jedna stvar brine

Jovana Jeremić tuži Uroša Ćertića za sve laži koje je, kako sama ističe, o njoj javno izneo. Sukob bivšeg rijaliti igrača i voditeljke započeo je nakon Jovaninog komentara na račun Ćertićeve navodne afere Marijom Veljković, a kulminirao je kada je Uroš putem društvenih mreža prozvao voditeljku da je preko kreveta dobila skupu tašnu.

Jovana Jeremić tuži Uroša Ćertića

– Svi me zovu vezano za izjavu bivšeg rijaliti igrača i nevodljive zamene u filmu. Od njega ništa novo, ja sam već jasno rekla da nosim fejk stvari dok ne rešim finansijska pitanja za nekretnine koje želim u budućnosti da imam. I da ne budem uvek tuđa sreća i da ne budem podstanar. Ja sam rekla da nosim fejk dok sama sebi ne budem mogla da priuštim ili mi muž ne bude kupio jer ko meni bude kupio orginal biće mi muž. Poslala sam zahtev advokatu, Uroš Ćertić će biti tužen i parnično i krivično – priča Jovana i dodaje:

Pročitajte: ZASTRAŠUJUĆE OPTUŽBE UROŠA ĆERTIĆA – Ša se bori sa agresijom, često je zlostavljao devojke!

Jovana Jeremić tuži

Printscreen

– Za mene se zna da sam moralna vertikala i da nikad nisam napredovala preko kreveta. Nikada nisam bila sa nekim vlasnikom televizije, nisam bila sa poslanikom, bila sam u braku sa svojim suprugom, ja uvek imam jednog muškarca, nisam profuknjača, delima sam ostala i bila velika dama. On će sve morati da dokaže na sudu i garantujem da ću mu uzeti sve pare, samo se bojim da neću moći da ga naplatim kada ga dobijem – zaključila je Jeremićeva.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

FOTO: RAJKO RISTIĆ