Bivši partner Jovane Jeremić
Svet

July 29, 2022 15:30

By

Jovana Jeremić bila na saslušanju u policiji: Maja Marinković će biti privedena (Foto)

Jovana Jeremić u polociji dala iskaz povodom pretnji koje su joj upućene zbog Maje Marinković

Voditeljka Jovana Jeremić upravo je napustila policijsku stanicu 29. novembar gde je dala izjavu i podigla krivičnu prijavu protiv nepozante osobe koja joj je poslala na desetine pretećih poruka proteklih dana, tvrdeći da je član klana Velje Nevolje, prijatelj Tamare Đurić.

Ona je okupljenim novinarima dala izjavu, i otkrila šta se dešavalo proteklih dana kao i kada je počela da dobija pretnje. Uz nju je sve vreme njen dečko, a voditeljka je skoro četiri sata provela u policijskoj stanici.

Pročitajte: Horor u ulazu zgrade – Jovana Jeremić napadnuta, bivši je kriv za sve 

Jovana Jeremić u policiji

Ata images

– Maja Marinković će biti privedena na saslušanje, i svi koji su učestvovali u ovome biće saslušani i kažnjeni – rekla je voditeljka posle izlaska iz policijske stanice.

Podsetimo, nepoznata osoba počela je da uznemirava Jovanu zbog njenog sukoba sa starletom Majom Marinković koju je voditeljka iskritikovala jer je preotela muža najboljoj drugarici Aleksandri Subotić.

Pročitajte: Jovana Jeremić upoznala devojku bivšeg muža, evo šta kaže o njoj

Jovana Jeremić u polociji

Rajko Ristić

– Slušaj, Jovana, Tamara mi je dala tvoj broj, Đurićka. Sad ti se lepo javljam i upozoravam. Budeš li još jednom Maju Marinković uzela u usta, nikad više na televiziju nećeš izaći. Tamara moja Đurić je htela pakao da ti napravi, al’ sam smirivao situaciju. Zadnji put upozorenje upućeno tebi, devojko, kraj – navedeno je u poruci.

Pročitajte: Maja Marinković nemilosrdna – Aleksandri je uzela Pecu, a planira da joj priredi nešto još gore 

S obzirom na to da Jovana nije odgovarala, usledile su pretnje:

– Ćutiš, fu**o. Kažu iz MUP, pocepali prijavu i bacili. Opet kukaš. Čekaju te moji “tigrovi”, pred emisiju na Pinku. Sad ćemo te odučiti od mikrofona, zamenićeš ga ku**em za ceo život. Ceo život ćeš da pušiš ku**eve. Jasno! Nema više televizije za tebe. Bolesnice jedna, šta si se istripovala da si bitna. Smeje ti se cela scena – navedeno je.

Poruke koje lede krv u žilama

– Animator za majmune kraj vaših malih ekrana. Sramno za vas dr mr Jovana Jeremić. Je*ote život, nije li te stid. Uništićemo te iz Principa. Jer, s nama uvek Nevolja. Misliš, ako je Velja pao, da nismo podelili pozicije. Ko će koga, mater ti u pi**u je*em. Sledeću utakmicu izlazi parola posvećena tebi. Skandiraće ti cela tribina – navodi se u pretećim porukama upućenim Jeremićevoj.

Jovana Jeremić u policiji

Rajko Ristić

Tamara Đurić poriče da ima veze sa pretnjama

– Ovo je smešna manipulacija. Njih dve su mi drage. Što se tiče Veljka Belivuka, ne poznajem ni njega, ni njegove ljude. Mediji su me ranije predstavili kao njegovog protivnika, a sad njegovi ljudi prete u moje ime. Samo ću reći da su mi drage obe – navela je Tamara, piše Kurir.

IZVOR: KURIR

FOTO: RAJKO RISTIĆ, ATA IMAGES