Jovana Jeremić u suzama
Svet

21 октобра, 2022 22:04

Jovana Jeremić zaplakala za bivšim mužem: Njegova reakcija je sve iznenadila

Jovana Jeremić u suzama zbog bivšeg supruga

Voditeljka Jovana Jeremić okončala je brak sa svojim dugogodišnjim partnrom Vojislavom Miloševićem, sa kojim ima ćerku Leu.

Iako retko pokazuje svoju ranjenu stranu, pogotovo kada su muškarci u pitanju, Jovana se sada slomila pred kamerama dok je pričala o odnosu sa Vojom.

Pročitajte: Jovana Jeremić zbog izjave o ćerki navukla na sebe gnev javnosti – Evo čemu će je sve učiti 

Bojan Vuković

– Voja je bio čovek sa kojim sam provela najteže momente. On me je voleo kada nisam imala ništa. Sada je lako voleti Jovanu koja je bogata za današnji standard i koja je uspela u životu i zato njemu ne sme da fali dlaka sa glave. Što se njega tiče, niko ne sme da ga dira, ne sme da mu fali dlaka sa glave – rekla je Jovana kroz suze u jednoj emisiji.

Pročitajte: Jovana Jeremić upoznala devojku bivšeg muža, evo šta kaže o njoj

jovana jeremić

Ata images

Jovanin bivši muž je sve to prvi podelio na svom Instagram profilu, a voditeljka je onda podelila i na svom. Ona je uz sve snimke dodala i komentar.

– Neke stvari se dogode samo jednom u životu. Zato je najbitnije biti čovek jer dobrota, iskrenost, prava ljubav je nešto što se nikad ne zaboravlja. I nakon razvoda to učvrsti ljude u smislu iskrenog prijateljstva za sva vremena. Krenuli smo od nule, a danas… – napisala je ona.

Pročitajte: Jovana Jeremić pretila koleginicama bivšeg muža – Postrojila ih, pa izgovorila strašne reči 

Podsetimo, nakon zvaničnog razvoda, Jovana je sa Vojom otišla na kafu, kako bi popričali, budući da od brakorazvodne situacije nisu želeli da prave pompu, jer skandala nije ni bilo. Voditeljka i danas priča samo lepe priče o Voji i sa suzama se priseća njihovih lepih dana tokom braka koje su proživeli zajedno.

Najnovije na portalu Marie Claire

IZVOR: KURIR

FOTO: RAJKO RISTIĆ, BOJAN VUKOVIĆ,ATA IMAGES, INSTAGRAM