Prvi muž Jovane Jeremić
druže se

June 11, 2022 19:00

By

Jovana Jeremić upoznala devojku bivšeg muža, evo šta kaže o njoj!

Jovana Jeremić se hvali da je uspela ono u čemu mali broj bivših partnera uspe, a to je da sa svojim nekadašnjim mužem zaista bude u dobrim odnosima.

Jovana Jeremić otkrila Vojine tajne

– To nije laž, niti priča za javnost, to je tako. Voja mi otvoreno priča o svemu. Znam za njegovu novu devojku, priča mi ko je, šta je, kakva je. Savetuje se sa mnom kao sa pravim prijateljem, tako i treba da bude jer on i ja sigurno ne želimo jedno drugom loše, jer bili smo u braku, voleli se, imamo zajedničko dete. To je nešto što će nas uvek povezivati. Ja mu pružam svu podršku, tako će biti i kada bude odlučio i treći put da se oženi. On mene stalno pita da li ja imam nekog, međutim ja o tome ne mogu da pričam sa njim. Nije da se stidim, ali mi je neprijatno da kažem kad mi se neko sviđa, zato kažem da nemam nikog. Imala sam nekog, ali sad sam solo, tako da ga svakako nisam slagala – kaže Jovana za Svet.

Pročitajte: DETALJI RAZVODA! Jovana otkrila kako će PODELITI IMOVINU sa Vojom!

jovana jeremić

Rajko Ristić

– Biću solo dok se ne desi gospodin pravi. Moraće da ispunjava određene uslove. Da bude zaposlen, ostvaren, uspešan, zreo u svakom smislu te reči. Da nam se energije poklope, ma, sve da bude onako kako treba. Bude tu raznih udvarača, a ja ne želim da gubim vreme i razmišljam zašto mi se neko udvara, da li zato što mu se zaista sviđam ili što želi malo da dospe do javnosti. Tako da, kad se bude desio onaj pravi, ja ću ga ponosno predstaviti, a do tada mudro ćutim – kaže Jovana kroz smeh.

AUTOR: Ivan Gajić

FOTO: Rajko Ristić