prva supruga željka joksimovića
Svet

September 19, 2020 12:00

By

Jovana Joksimović dobila OTKAZ zbog Željka! Sada je VRAĆAJU na posao?!?

Jovana Joksimović i Srđan Predojević, koji su pre dva dana prekinuli saradnju s Prvom televizijom, mogli bi da se vrate na Radio-televiziju Srbije, saznaje Kurir.

Neće biti dobro jutro, već dobro veče!

Voditeljski par emisije “Jutro”, koji je zajedničku karijeru i započeo na Javnom servisu, ukoliko bi se dogovorio s čelnicima nacionalne televizije, pojačao bi redakciju zabavnog programa. Urednica Olivera Kovačević, kako saznajemo, raspoložena je da im ponudi posao u redakciji koju vodi, a za njih dvoje napravili bi poseban, veliki večernji šou-program.

Jovana: “Naslovne strane tabloida su mi napravile problem na poslu”

Sudeći po izjavi koju je voditeljka dala, da se zaključiti da ju je veza sa Željkom Joksimovićem koštala radnog mesta na Radio-televiziji Srbije.
Iako nikada nije mnogo pričala o razlozima svog odlaska sa RTS-a, ipak dođe vreme da se neke stvari otkriju, pa je Jovana to sada i učinila. Kako je objasnila, mediji su ih u to vreme mnogo pritiskali, što je prouzrokovalo prekid saradnje na RTS-u.
– To je meni napravilo probleme u poslu. To je bilo sedam, osam nedelja na naslovnoj strani svih tabloida. To je meni napravilo veliku štetu i to je jedan od razloga zašto ja više nisam na RTS-u – rekla je Jovana.

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ/SVET