Star

July 28, 2021 21:00

By

Jovana Joksimović OTKAČILA Srđana! Predojević besan kao RIS!

Nakon što su otišli sa Prve televizije šuška se da je Jovana Joksimović otkačila Srđana Predojevića!

Puklo prijateljstvo Jovane i Srđana!

Naime, Srđan Predojević je pre nekoliko dana proslavio svoj 50.rođendan u krugu porodice. Tim povodom voditelj se oglasio i otkrio kako je protekla rođendanska proslava.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели SRĐAN PREDOJEVIĆ (@srdjan.predojevic)

Slavili smo jedan sat, taman toliko koliko je bilo potrebno da se pojede roštilj u restoranu u blizini našeg stana (smeh). Došli smo zatim kući na po jedno parče moje omiljene torte s plazmom koju su mi Mirjana i Sofija pripremile, a popodne smo legli da se odmorimo, što je u mojim godinama neophodno – rekao je Srđan za Story i otkrio da li mu je kuma Jovana Joksimović čestitala rođendan:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jovana Joksimovic (@jjovanajoksimovic)

Nije. Oko ponoći, standardno kao i svake godine, počele su da mi stižu poruke dragih ljudi. Zahvalio sam im i ponosno poručio da sam sada većinski vlasnik svog života. To je možda šala, ali primetio sam da je s godinama sve više onako kako ti hoćeš, a ne kako drugi žele – zaključio je Srđan.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jovana Joksimovic (@jjovanajoksimovic)

S obzirom na to da voditelj nije želeo da ulazi u detalje, ostaje nam da vidimo da li je zaista Jovana Joksimović otkačila Srđana ili je jednostavno zaboravila da mu čestita rođendan.

FOTO: INSTAGRAM PRINTSCREEN