Majka Jovane Joksimović
Svet

October 18, 2022 21:08

By

Jovana Joksimović prekinula kumstvo: Novac je glavni krivac za razdor među kumovima

Jovana Joksimović prekinula kumstvo

Voditelji Jovana Joksimović i Srđan Predojević godinama su bili prijatelji i najbliži saradnici, da bi se na kraju i okumili. Međutim, pre dve godine njihov odnos je poljuljan.

Pročitajte: Isplivala dugo čuvana tajna – Evo čime se Jovana Joksimović bavila pre nego što je postala voditeljka 

N. Kostić

Sve je počelo sredinom septembra 2020. godine, kada je kao bomba odjeknula vest – Jovana Joksimović i Srđan Predojević napuštaju “Prvu”. Zatim se o kumovima pisalo danima, gde bi to mogli da nastave svoj “Jutarnji program”, koje su im ponude upućene i za sve to vreme, niko nije pomislio da posle punih 15 godina saradnje, ovaj poznati televizijski dvojac može da se razdvoji. Međutim, istina je bila drugačija. Jovana je otišla pod okrilje “K1” televizije, koja je njenim dolaskom dodatno unapredila svoj rad, dok je Srđan dobio svoje mesto na “Pinku”.

Jovana Joksimović prekinula kumstvo zbog posla?

Od tada, odnos koji su negovali Jovana Joksimović i Srđan Predojević bivao je sve gori i gori. Oni nikada nisu demantovali priče o gorkom kraju njihovog prijateljstva, a sada više ne moraju ništa ni da kažu, jer je sve jasno nakon najnovijeg poteza koji su oboje napravili.

Pročitajte: Jovana i Srđan sa Prve otišli uz strašan skandal, a obostrane optužbe samo pljušte

Rastali se Jovana i Željko Joksimović

Rajko Ristić

Naime, Jovana Joksimović i Srđan Predojević otpratili su jedno drugo sa društvene mreže “Instagram” što na neki način i zvanično stavlja tačku na njihovo gotovo dve decenije dugo prijateljstvo. Time je sve rečeno o ikakvim nadama da bi jednom mogli da zakopaju ratne sekire i zaborave na sve nesuglasice koje su se rodile između njih. Bivši voditeljski par neće komentarisati ovaj potez, ali je njime zapravo sve rečeno.

Pročitajte: Jovana je nekada ovako govorila o kumu Srđanu Predojeviću

Instagram

Jovana i Srđan nekada su bili i kumovi a prijateljsku idilu navodno je nepovratno narušilo poslovno nerazumevanje. Dok je trebalo da zajednčki tuže televiziju “Prva” kako bi dobili otpremnine nakon otkaza, Jovana je u jednom trenutku od toga odustala i na neki način zabola kumu nož u leđa, ponudivši mu da pređe na televiziju njenog supruga Željka Joksimovića, na kojoj i sama radi, ali za gotovo sedam puta manju platu od one koju je imao na nacionalnoj frekvenciji, što je on odmah odbio, piše Story. S obzirom na to, pretpostavlja se da je novac glavni krivac za to što je Jovana Joksimović prekinula kumstvo sa Srđanom.

IZVOR: STORY

FOTO: RAJKO RISTIĆ, N.KOSTIĆ, INSTAGRAM, ATA IMAGES