Svet

January 13, 2021 21:00

By

Jovana Joksimović U PROBLEMU! Niko NEĆE da radi sa njom!

Jovana Joksimović početkom decembra počela je da vodi emisiju Uranak na televiziji svog supruga Željka Joksimovića K1. Već neko vreme u potrazi je za saradnicima na jutarnjem programu, ali niko ne želi da sarađuje sa njom.

Jovana u ozbiljnom problemu!

Ona je veoma zahtevna i teška žena, sa njom ne može svako da radi. Nedvno su zvali par devojaka na razgovor za jutarnji progam. Željko zasita nudi dobre uslove zaposlenima na svojoj televiziji, što se finansijskog dela tiče niko nema razlog da ih odbije, ali mnogi kada dođu na razgovor sa Jovanom odustanu od posla, jer im novac naspram, kako kažu, negativne energije ne predstavlja ništa. Ko god da dođe na razgovor, više se ne vraća. Sa njom rade stari saradnici koji su navikli na njeno drsko ponašanje i ako tako mogu da kažem, skroz oguglali. Postavlja nerealne uslove, zahteva od ljudi da se odreknu drugih obaveza iako time ne ugrožavaju ni nju, a ni televiziju njenog supruga, unapred im preti penalima ako kasne, ako ne izvrše neku obavezu i ostalo. Ona jednostavno ne zna da priča sa nekim kao da su na istoj liniji, kao da ne diše isti vazduh kao i mi drugi obični smrtnici. Svakog gleda sa visine, svi su za nju smešni – kaže dobro obavešteni izvor za Svet i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jovana Joksimovic (@jjovanajoksimovic)

Treba im devojka za vremensku prognozu, kao i par reportera, ali još uvek nisu nikog našli. Jovanina asistentkinja se na sve načine trudi da dovuče ljude, ali nakon razgovora sa njom svi odustanu. Ni na prethodnim televizijama nije bila bolja, pa su nakon odlaska sa Prve televizije kružile priče kako je maltretirala kolege, vređala ih, a da su je neki čak i prijavljivali za mobing. I nekadašnje kolege sa RTS-a su pretile peticijom u slučaju da se Jovana vrati na njihovu televiziju gde je radila pre deset godina. Svi je pamte po bahatom ponašanju i vređanju saradnika. Vikala je na kamermane i tonce, vređala šminkerke, bila je jako hirovita. Kažu da ni Srđan nije bio cveće, ali mnogo je bolji od Jovane – rekao je izvor i dodao:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jovana Joksimovic (@jjovanajoksimovic)

Zbog Jovaninog ponašanja već mesecima ne mogu da zaposle neophodne saradnike na projketu u koji su uložili mnogo novca. Željko je želeo da kompletan studijo, ozvučenje, kamere bude na svetskom nivou. Nije pitao koliko košta, ali zahtevao je da se okupi najbolja moguća ekipa koja će sve to podići na viši nivo, jer cilj mu je da bude kvalitetniji i estetski privlačniji od drugih televizija i njihovih jutarnjih programa. Ceo ovaj proces traženja saradnika koči neke stvari, ne izgleda i ne funkcioniše sve onako kako su planirali – zaključio je izvor Sveta.

AUTOR: KATARINA BOGAVAC/SVET

FOTO: RAJKO RISTIC/SVET