Jovana Ljubisavljević i Bogdan Srejović
Svet

May 14, 2023 10:00

By

Jovani Ljubisavljević roditelji brane vezu sa Bogdanom: Očajni su, hoće Karića za zeta

Jovana Ljubisavljević i Bogdan Srejović već imaju probleme u ljubavi

Kada je pre nekoliko meseci osvanula vest da su Jovana Ljubisavljević i Bogdan Srejović u emotivnoj vezi akteri ove priče sa gnušanjem su demantovali novinske natpise tvrdeći kako su bliski prijatelji. Međutim, gde ima dima ima i vatre. Tako je pre četiri nedelje osvanula prva fotografija kojom su ipak potvrdili emocije.

Pročitajte: Isplivala prva fotografija ljubavi – Bogdan Srejović čvrsto drži za ruku Jovanu Ljubisavljević FOTO

Jovana Ljubisavljević i Bogdan Srejović

Cecin bivši dečko čak je nedavno objavio sliku gde se vidi da se Misica odlično slaže i sa njegovom ćerkom Iskrom, te zajedno rade domaći zadatak. Međutim, Jovanini roditelji uopšte ne podržavaju tu vezu jer je Bogdan stariji od nje 15 godina. Oni smatraju da je Stefan Karić bio idealan muškarac za nju, te da joj nikako ne treba Bogdan koji iza sebe ima veliku ćerku i propali brak.

Pročitajte: Ni Ceca ni Jovana – Bogdan Srejović uživa u ljubavi sa ovom plavušom, svi je znate FOTO

Jovana Ljubisavljević i Bogdan Srejović

Jovana još nije upoznala svoje roditelje sa Bogdanom, jer zna da oni ne podržavaju tu vezu, pa je baš zabrinuta. Njen tata nikako ne odobrava to što je on stariji od nje 15 godina i što ima veliku ćerku koja treba da pođe u školu. On smatra da je trebalo da se bori za vezu sa Karićem koga su obožavali i navijali da dođe do njihove svadbe. Oni su se stalno nadali da će se njih dvoje pomiriti, ali kada su shvatili da Jovana više ne krije vezu sa Bogdanom baš su se razočarali. Iako ona pokušava da ih ubedi da je Cecin bivši dečko divan prema njoj i da je ona pored njega srećna, oni to kao da ne žele da shvate. Jovana više ne može da se pravda jer se baš zaljubila, a kada god se pokrene tema oko Bogdana ona se posvađa sa roditeljima i onda neće da priča sa njima po nekoliko dana – kaže izvor blizak Misici i dodaje:

Pročitajte: Konačno priznao koga voli posle Cece, Bogdan Srejović je čvrsto drži za ruku – Najveća ljubavi moja FOTO

Jovana Ljubisavljević i Bogdan Srejović

Njih dvoje se viđaju kod Bogdana u stanu, ali ne žive još uvek zajedno. Ne znam zašto, ali ni njeni prijatelji ne smatraju da će ta veza opstati. Do skoro su svi bili ubeđeni da ona pati za Stefanom, a ona baš potencira kako je sa Bogdanom srećnija nego ikada pre – završava naš izvor.

Inače, Karić je nedavno prokomentarisaovezu Bogdana i Misice, ali nije hteo da potvrdi svoju vezu sa pevačicom Tinom Vukov iz Hrvatske.

Pročitajte: Ovo govorim sada i nikada više – Sedam meseci od raskida sa Cecom, Bogdan Srejović otkrio istinu

 

Jovana Ljubisavljević i Bogdan Srejović

jovana ljubisavljević

Kada sam ja pričao neke stvari rekli su da sam ovakav i onakav, eto sada se ispostavilo da sam govorio istinu. Mene zaista ta tema više ne zanima – izjavio je Stefan.

AUTOR: SVET

IZVOR: Star

FOTO: Instagram