Jovana Ljubisavljević i Bogdan Srejović
Svet

May 13, 2022 13:00

By

Jovana Ljubisavljević priznala: „Prate me na ulici samo da mi naude”

Jovanu Ljubisavljević hvata ozbiljna kriza iako se kraj Zadruge polako bliži.

Jovana Ljubisavljević otvorila dušu

– Imam ženske bubice, noću plačem, teško mi je. Kad gledam rijaliti, ponosna sam na Stefana, znam da onaj prostor pravi haos u glavi, ali i ja imam momente kad bih digla ruke od svega, ali me onda obaveze vrate u realnost. Ja ustanem pre Stefana, uvek sam uz televizor, a odem na spavanje posle njega – kaže Jovana i priznaje da joj se dešavaju grozne stvari.

Pročitajte: Jovana Ljubisavljević u DRUGOM STANJU? Osman Karić se OGLASIO!

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jovana Ljubisavljević 🧩 (@ljubisavljeviceva)

– Ljudi me prate na ulici, gledaju gde sam, šta radim, pa zabibere kad su pitanja gledalaca. Tako neke laži dođu do Stefana, a meni su i ruke i usta vezani da dokažem šta je istina. Prestala sam da budem ljubazna sa ljudima zbog toga, odbijam i rođendanske proslave. Može samo jutarnja kafa ili popodnevni ručak. Na žalost sada tako živim. Preživljavam, ne živim punim plućima, ali će se to promeniti kad Stefan izađe – kaže Jovana i nastavlja:

jovana ljubisavljević

Foto: Rajko Ristić

– Prebacivali su mi da sam beogradsko dete i da treba da idem svojoj kući. Ali, mene je Stefan ostavio u svom domu, da bude siguran, da ni hipotetički neko nešto ne pretpostavi, da sve bude jasno. Sa Osmanom i Kristinom sam se saživela kao da smo porodica ceo život. Zapravo, oni i jesu moja porodica, znaju svaku moju suzu, svaki uzdisaj. Stefan je u kući u kojoj sam, imao je svoju sobu kroz koju su prolazile razne devojke, tu ih je dovodio. Ali, mi smo u međuvremenu, dok je on u Zadruzi, preuredili jedan apartman za njega i mene. Tu ćemo, u tom novom delu živeti Stefan i ja kad on izađe – otkriva Jovana Ljubisavljević koja jedino sa Osmanom i Kristinom izađe na neku proslavu ili večeru.

AUTOR: Ivan Gajić

FOTO: Rajko Ristić