Svet

October 6, 2021 18:00

By

Jovana radi Stefanu iza LEĐA! Viđa se sa BIVŠIM!

Jovana Ljubisavljević ispratila je dečka Stefana Karića u “Zadrugu”, a čim joj je on okrenuo leđa, ona se videla sa bivšim dečkom Lukom Pojušinom, kojeg je u rijalitiju ostavila zbog Stefana.

Jovana radi Stefanu iza leđa!

Misica na društvene mreže svakodnevno kači zajedničke slike sa Karićem i pruža mu podršku, ističe da ga stalno gleda i da joj užasno nedostaje, ali teško da bi ljubavna idila potrajala kada bi Stefan saznao šta mu devojka radi iza leđa.

Jovana stalno ponavlja da joj Stefan mnogo fali i tako pokušava da sakrije šta se zaista dešava. Ona se nedavno videla sa Lukom, navodno, misli da mu je ostala dužna neka objašnjenja, a to može jedino razgovorom u četiri oka. Istina, ona ga je ostavila pred kamerama, milioni ljudi su gledali kako ga je ponizila, ali teško da bi Stefan razumeo njenu potrebu – kaže za Svet dobro obavešteni izbor i dodaje:

Jovani i pratioci već poručuju da se ne folira, već da prizna svima da se videla sa Lukom, a ona svaki komentar tog tipa briše u rekordnom roku. Gleda Stefana i samo čeka da naparavi neku grešku, pa da može da mu prebacuje kad mu se pridruži u rijalitiju. Za Luku je ubeđena da nikad ništa neće priznati i ne brine. Opasna je – zaključio je izvor.

AUTOR: KATARINA BOGAVAC

FOTO: RAJKO RISTIĆ