misica u suzama zbog karića
Star

October 23, 2021 12:00

By

Jovana se VRATILA u Karićevu vilu! Oprostila mu Miu zbog LUKSUZNE KUĆE i komfora!

Od kada su zadrugari počeli da prozivaju Karića za Miu Jovanović, on se malo primirio, a Jovana se odmah odljutila i brže-bolje se vratila u vilu njegovog oca Osmana Karića.

Jovana se vratila u Karićevu vilu!

Koliko mi se čini, neko je Stefanu preneo poruku da Jovana ludi napolju jer on mnogo vremena provodi sa Miom. Rekli su mu da joj se to nimalo ne dopada i da se pokupila i otišla kod svojih roditelja. Poludeo je, nije mu bilo pravo jer ni sam ne zna šta se dešava napolju. Pomalo se razočarao u Jovanu jer je saznao da nije ispunila njihov dogovor da ga čeka na Zvezdari – kaže Stefanov drug za Star i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jovana Ljubisavljević 🧩 (@ljubisavljeviceva)

Kad je videla da je Stefan promenio društvo i počeo da izbegava Miu, Jovana je shvatila da mu je poruka preneta i da je zato počeo da pazi s kim se druži. Tada je ponovo spakovala kofere i vratila se u vilu njegovog oca Osmana. Jovana ne želi da je njegov otac izdržava jer joj je neprijatno, pa je počela da reklamira neke stvari i tako zarađuje pare za krpice i svakodnevne troškove jer neće da uzima novac od njegovog oca – zaključio je on.

AUTOR: JELENA VUJINOVIĆ

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ