JOVANA JEREMIĆ
Star

6 Januara, 2022 17:00

Jovana Jeremić NAJAVILA „TREĆI SVETSKI RAT“: Smeštaju joj aferu sa oženjenim političarem!?

Jovana Jeremić je mnogima trn u oku, pa ne čudi što svako malo gledaju da joj spletkare i podmeću afere koje voditeljku i te kako pogađaju. Kako saznajemo, uveliko se šuška kako se voditeljka viđa sa uticajnim političarem koji je oženjen i prilično stariji od nje! Kada je čula za ovu priču, Jovana se baš iznervirala. Tokom spremanja za „Vikend jutro”, u šminkernici je siktala na sav glas, besna i uvređena što joj pakuju švalera!

JOVANA JEREMIĆ

ATA/IMAGES

Jovana je svesna da izaziva mržnju mnogih jer je iskrena, ali nije verovala da hoće da je unište! Ona se još ni papirološki nije razvela, ali ne krije da bi volela da nađe muškarca koji može da je prati i koji bi umeo da se nosi sa njenom karijerom, međutim, čula je da se masovno širi trač da je u tajnoj vezi sa poznatim političarem koji je oženjen, ima decu i duplo je stariji od nje. Baš se iznervirala, jer joj se ta priča podmeće svesno, s namerom da joj udare na reputaciju i ugled objašnjava izvor za Star i dodaje:

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели JOVANA JEREMIC (@jeremicjovana)

Jovani je pao mrak na oči kad je čula tu priču, a onda je rekla svojim saradnicima da to nema veze sa mozgom, kao i da ona to sebi ni u ludilu ne bi smela da dozvoli budući da sada sama živi s ćerkicom i mora da misli i na njenu budućnost. Ona je brzo saznala odakle te priče potiču i da joj sve namerno podmeće žena sa kojom nije u dobrim odnosima. Ta je već pokušavala da je sabotira. Jovani Jeremić niko neće da smešta afere i podmeće laži. Ja stojim iza svega što kažem i uradim, znam odakle potiče sve ovo, a kada budem progovorila, biće treći svetski rat. Niko se sa mnom više neće zaje*avati – siktala je voditeljka u šminkernici TV Pinka.

Pročitajte: Otkrivamo: INSTAGRAM ZARADA SRPSKE ESTRADE: Lete pare na sve strane!

AUTOR: STAR

FOTO: ATA/IMAGES/INSTAGRAM