raskid jovane i karića
Scandal

August 22, 2021 18:00

By

HAOS U PORODICAMA! Jovanin otac PROTIV Stefana! Osman morao da se UMEŠA!

Stefan Karić i misica Jovana Ljubisavljević nastavili su vezu i nakon rijalitija i sada se odmaraju u Budvi, međutim, ni nakon svega nije razjašnjeno da li je njen tata prihvatio Stefana za zeta, a niko ne zna ni da li ga je upoznao, te da li uopšte namerava!

Jovanin otac protiv Stefana!

Inače, sve se zahuktalo kad je Jovanin otac, još dok su oni bili u rijalitiju, objavio njihovu sliku na Instagram i aludirajući na Stefana napisao: To da je valjalo, naraslo bi! Odmah potom oglasio se i Osman i rekao sledeće:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Osman Karic (@karic_osman)

Jovaninog oca iskreno jako cenim, već sam ga upoznao zbog jedne laži koja je izgovorena, ne bih ništa o tome dok ga ponovo ne sretnem. Koliko sam čuo on nije mislio na Stefana. Glupo bi bilo da se kao budući prijatelji raspravljamo oko nečega što vidim da je čovek i demantovao. On najbolje zna kome je upućena njegova poruka, a koliko vidim tamo ima dosta manjih osoba, naročito dama, da ne kazem šesdesetogodisnjih baka! Na kraju krajeva, kod nas Karića visina nije toliko bitna u bilo kojoj sferi. Jer mi smo osvajači i na svim poljima, a kamoli u ljubavnim gde X faktor koji posedujemo ima velikog značaja – u svom stilu tada je rekao Osman, a sada ne pominje ni priju, ni prijatelja, ali zato snajku hvali na sva usta.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ

FOTO: RAJKO RISTIĆ