jovana jeremić
Svet

24 Oktobra, 2021 21:12

Jovanu Jeremić UPOREDILI Jovanom Joksimović, a ona ovako ODREGOVALA!

Popularana voditeljka Jovana Jeremić proslavila je svoj 31. rođendan, a za svoje najmilije napravila je gala slavlje. Jeremićka je zablistala na proslavi, a bila je raspoložena da odgovara novinarima na sva pitanja.

Jovanu Jeremić UPOREDILI Jovanom Joksimović!

I ovog puta Jovana je iskoristila priliku da istkne svoju popularnost.

Po šerovima sam najjača – izjavila je u jednom trenutku Jeremićka, a onda su je uporedili sa Jovanom Joksimović:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели JOVANA JEREMIC MILOSEVIC (@jovanajeremicmilosevic)

Dobro, Jovana mi više nije u konkurenciji jer ona više nije na nacionalnoj televiziji – kazala je voditeljka, a na pitanje u čemu je razlika između njih dve, ona je otkrila:

Ogromna je razlika, pre svega u školi, u obrazovanju, a onda i u pristupu stvarima. Ali jedna je i sličnost, obe smo veoma predane svom poslu – istakla je Jovana koja je dodala da ona ima završen fakultet:

Ja imam završen Pravni fakultet Univerziteta u Beogradu sa prosekom 9,6 master pravnik, a pitajte Jovanu šta je ona završila – izjavila je Jeremićka i sve ostavila u šoku.

Jovana Jeremić je pre ovo izjave u intervjuu za SVET objasnila zašto Jovana Joksimović ne može da se meri s njom:

Jovana Joksimovic

 

Sve što nema nacionalnu frekvenciju je daleko manje gledano. Kablovski kanali ne mogu da se takmiče. Mnoga TV lica su nestala prelaskom na kabal, to je realnost. Ne volim da se lažemo. Možda oni imaju mnogo velike plate, ali ja nikada ne bih zbog para prešla sa nacionalne frekvencije. Meni je mnogo važno kada radim da može nacija to da vidi, a ako ne bi bilo mesta za mene tu gde želim, radila bih nešto drugo. Kad je baš o Jovani reč, mislim da ona nije izgubila skoro ništa jer je vlasnica televizije, pa je tu sve vreme. – rekla je Jeremićka za SVET!

OSTATAK INTERVJUA PROČITAJTE U NOVOM BROJU SVETA!

FOTO: r