rođendan katarine grujić
Star

5 Aprila, 2022 14:05

Kaća se u trudnoći ugojila 14 kilograma a sad je pokazala telo za desetku: Svi se pitaju kako je ovo uspela

Dijeta Kaće Grujić nije presudna za njen novi izgled. Evo šta je radila kako bi povratila staru kilažu…

Popularna pevačica Kaća Grujić porodila se u decembru 2021. i na svet donela zdravu devojčicu po imenu Katja. Iako nikada nije kuburila sa kilažom, u trudnoći ugojila se 14 kilograma. Popularna zvezda nije krila da je uživala i da je sebi ugađala u svakom smislu. U blagoslovenom stanju jela je šta je stigla ističući da se nije ustručavala jer joj je zdravlje bebe bilo najvažnije. Isto tako, vrlo dobro je znala da će posle porođaja krenuti redovno da radi na sebi.

PROČITAJTE: Dijeta Kaće Grujić  nije presudna za njen dobar izgled! Evo šta radi Kaća Grujić nekoliko dana pred POROĐAJ!

Dijeta Kaće Grujić nije presudna za njenu kilažu: Ovo je sve što je pevačica uradila kako bi skinula kilograme

Nakon porođaja Katarina je shvatila da je vreme da se pozabavi svojim telom i u potpunosti promeni ishranu. Nije držala dijetu ali je svakako izbalansirala dnevni unos namirnica i počela, naravno, redovno da trenira.

– Ugojila sam se nekih 14 kilograma u trudnoći što mislim da je sasvim normalno, žena koliko god da se ugoji u trudnoći je normalno. Šta god da ti se jede, treba da jedeš. Tako sam i ja radila, ali sam ja neko ko voli zdravo da se hrani, nije mi bilo teško da skinem kilograme, jer sam počela rano da treniram – rekla je Katarina ranije.

PROČITAJTE: Kaća Grujić ne krije da SUJEVERNA! Evo šta radi u devetom mesecu trudnoće da zaštiti bebu!

Nekoliko meseci od porođaja Katarina redovno odlazi u teretanu, a nedavno je pokazala i kako izgleda u bikiniju. Zavidna linija i obline oduševile su sve njene pratioce a mnogi su komentarisali da izgleda kao da se nije ni porodila. Koža na stomaku je zategnuta a to je postigla upravo regulisanom ishranom i redvnom aktivnošću. Kako je i sama rekla, nema izgovora. Posao estradne zvezde u svakom momentu zahteva dobar izgled i top formu, kako zbog javnih nastupa tako i zbog fotografije. A budući da je Kaća surovi profesionalac, od nje se ovakva disciplina mogla i očekivati.

Pogledajte kako izgleda Kaća pet meseci od porođaja:

 

AUTOR: STAR

FOTO: Ivan Vučićevi; Instagram; Instagram Printscreen