Scandal

5 Septembra, 2020 12:30

Kaća Grujić se UDAJE! Rešila da se SKRASI pored FUDBALERA!

Kako SCANDAL! ekskluzivno saznaje, zgodna pevačica Katarina Grujić konačno je našla čoveka svog života! Naime, svi bruje o njenoj vezi sa fudbalerom Markom Gobeljićem! Kažu da Kaća konačno cveta i da je sportista pravi čovek za nju, međutim, ona i dalje o svemu tome ćuti kao zalivena, verovatno da ne urekne nešto i da im sreća ne krene po zlu.

Marko je definitivno čovek Kaćinog života!

Kaća nije nikad potvrdila da je sa Markom, jedino je rekla da su oni dugo dobri prijatelji, a to ne negira niko iz njenog bliskog okruženja – započinje naš izvor i nastavlja:
– Međutim, svi ti ljudi koji su joj bliski tvrde da je pevačica nikad srećnija i zadovoljnija. Šta god da ima sa Markom, to joj očito prija i svima se čini da je on onaj pravi za nju. Konačno je shvatila da ne treba da bude sa ljubomornim likovima koji ne mogu da podnesu njenu popularnost – objašnjava izvor za SCANDAL! i dodaje:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Katarina Grujić (@katarinagrujic.doll) on

– U svakom slučaju, Kaća je zrela i ostvarena devojka. Spremna je i za udaju i da se ostvari kao majka. Sve je na njenoj strani… Tako da… Ako je Gobeljić zaista onaj pravi… Biće uskoro i svadbe – završava naš izvor.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL!

FOTO: PRINTSCREEN INSTAGRAM