Star

26 Aprila, 2021 18:00

Kaća Grujić SPREMILA novu pesmu! OTKRILA zašto je nema u JAVNOSTI!

Kaća Grujić je napravila pravi bum svojim gostovanjem u rijalitiju, tačnije, njenim učešćem „Zadrugoviziji” kao član žirija, a posebu pažnju su izazvali njeni u iskreni komentari, kao i njen atraktivan izgled. Ona je objasnila i kako se oseća sada kad ima obaveza, kao i kako je regulisala telesnu težinu!

Kaća član žirija!

Jako mi je nedostajalo sve ovo, navikla sam već 10 godina da non-stop imam obaveze. Slikanje, snimanje spotova, snimanje kampanja. Biće mnogo noviteta, jedva čekam da publici predstavim novu pesmu “Brat“, koju je radio Ognjen Amidžić. Moderno je, ali orijentalni stil. U realizaciji smo –  rekla je Kaća za Pink.rs.

Imala sam oscilacije u karijeri što se tiče kilaže, što zdravstveno, što zbog nepažnje. Imala sam problem sa bubrezima, ali ishranom i zdravim načinom života se sve dovede u red. Ja se ne nerviram, sada sam najsrećnija. Svašta nešto mora da ide uz ljubav… – dodala je Grujićeva.

Okrenula sam se malo mirnijem načinu života, zato sam se malo i povukla, ne želim stalno da ponavljam isto. Evo sad imam nešto da najavim, pa sam u medijima, inače volim vreme da posvetim sebi i svom partneru – priča pevačica, piše Pink.rs.

 

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

FOTO: ŽARKO RADOVANČEVO