kaća i gobeljić svadba
Svet

26 Maja, 2022 17:41

Tri venčanice, luksuz i premoćan muž: Sve je spremno za svadbu Kaće i Gobeljića

Kaća i Gobeljić – Svadba će biti pravi spektakl 

Pevačica kaže da je većina stvari što se organizacije tiče gotova, te da nije štedela ni na čemu, jer kako kaže, jednom se udaje. Katarina Grujić 2. juna pravi veliku svadbu sa suprugom Markom Gobeljićem, kao i crkveno venčanje, a tim povodom kupila je čak tri venčanice koje će promeniti u toku tog dana. Pevačica kaže da će meni biti bogat, te da ni na čemu nije štedela, a otkrila je i ko će biti zadužen za veselje na njen najbitniji dan u životu.

Pročitajte: Plišane pozivnice sa zlatnim slovima i kićankom: Posle tajnog venčanja, Kaća Grujić sprema crkveno venčanje i slavlje za celu estradu

Ništa me ne pitajte, videćete da li ću biti mnogo nervozna ili neću. Nema treme, prošle godine smo odradili građansko venčanje, možda je tada bila veća, jer sam i bila trudna. Sada je ostala crkva i ta velika žurka. Jedva čekam, pripremila sam tri venčanice, sve je gotovo, torta, dekoracije. Jedino nas gosti zezaju, neki se dodaju, neki oduzimaju, tako da će tu možda biti problema, ali Bože moj kada dođe taj dan mislim da će sve biti savršeno – istakla je raspoložena pevačica i dodala:

– Sofronijević je naravno zadužen za veselje, a uzeće i moje kolege mikrofon da otpevaju svi po malo. Hrane će biti za svačiji ukus, i za vegetarijance, i riba, meso, salate. Jednom se udajem i poslednji put.

Pročitajte: Upoznajte Katju Gobeljić: Kaća Grujić pokazala ćerku lepoticu

Na pitanje novinara koliko je novca izdvojila za venčanice, pevačica je kroz šalu kratko rekla:

– Puno košta.

Crvena zvezda je proteklog vikenda proslavila titulu, a slavlje na terenu je obeležila Markova i Kaćina ćerka Katja, koja se prvi put pojavila u javnosti.

Proslavili smo jako lepo, svi igrači i uprava, onako kako dolikuje. Katju smo prvi put izveli u javnost, divan događaj, bila je oduševljena i navikla se, od sada će verovatno ići na svaku – zaključila je pevačica.

AUTOR: SVET

IZVOR: Blic

FOTO: Ivan Vučićević / Instagram