Scandal

February 24, 2021 17:00

By

Kaća i Milica se NE PODNOSE! Ovo je RAZLOG!

Iako se nikada nisu direktno prozivale, niti su se svađale, javna je tajna da se Milica Pavlović i Katarina Grujić uopšte ne mirišu!

Kaća i Milica koriste svaku priliku da se peckaju!

Kako Scandal! saznaje, obe svaku priliku koriste da se peckaju, ali nikada nisu konkretno rekle da se peckanja odnose na ovu drugu. I to tako traje od kada su se obe pojavile na estradi i očito se nikad neće ni promeniti.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Katarina Grujić (@katarinagrujic.doll)

Iako ne aludiraju direktno jedna na drugu, svima je jasno uvek šta su zapravo htele i na koga se odnose pojedine izjave koje daju – objašnjava izvor za Scandal! i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Milica Pavlovic (@senoritamilica)

Milica je jednom prilikom izjavila kako se ona namučila kada je došla iz Bunibroda. Kako je rekla, bez nekih jakih leđa i poznanstava u Beogradu sama je krčila svoj put do uspeha i uopšte do posla. Na to je Kaća rekla kako se nikad ne bi stidela mesta odakle je i uvek bi ga isticala u prvi plan kao što to radi i sa Beogradom. Bila je u fazonu: Niko ne treba da se stidi mesta iz kog dolazi! Ja se ne bih stidela da sam došla u Beograd iz sela. Naprotiv, isticala bih to u prvi plan! Naravno, to su mnogi shvatili kao prozivku za Milicu, kao što su i prvobitnu Miličinu opasku tumačili kao peckanje Kaće Grujić koja je rođena Beograđanka. U svakom slučaju, one nikoga ne imenuju, pa se to tako nagađa, ali se ipak negde i zna da misle jedna na drugu. A vrhunac je bio kad je Kaća kod Amidžića u igri Ili-Ili izabrala Miu Borisavljević i rekla da je ona za nju bolja pevačica od Milice – završava naš izvor, a mi bismo samo dodali da tu nema pomirenja ni u najavi.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ