Scandal

4 Januara, 2021 20:00

Kaćina svekrva napala sina: GDE ĆETE SADA KAD KORONA DIVLJA!

Pre nego što su Kaća Grujić i Marko Gobeljić otputovali u Dubai odakle idu na Maldive, imali su problem sa fudbalerovom majkom! Naime, njih dvoje su rešili da putuju za praznike i da malo ohlade glave, ali Markova mama se baš uplašila, pa je htela da ih ubedi da ostanu u Srbiji!

Htela da joj stopira putovanje!

Kad je čula da putuju, Markova mama se uspaničila jer se plaši epidemije. Samo mu je ponavljala: A šta ako zatvore sve aerodrome, kako ćete se vratiti! Ne daj Bože da se negde u belom svetu zarazite, gde mislite da se lečite! Ma baš je bila zabrinuta – prepričava izvor za SCANDAL! i dodaje:

Međutim, Marko joj je objasnio da su oboje osigurani i da su odrasli, te da paze i na sebe i na druge, a uostalom, ako i dođe do neke veće frke, imaju novca i za privatni avion. I ona se žena umirila. Njih dvoje sada uživaju na suncu u luksuzu i slave šest meseci ljubavi. Svima koji su hteli da im unište vezu stavili su do znanja da gledaju svoja posla i da im niko ne može ništa. Kaća baš sija i vidi se da je luda za Markom koji joj ispunjava sve želje jer je ona žena njegovog života – završava izvor za SCANDAL!.

AUTOR: Marjan Kamenović

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL