Svet

12 Februar, 2021 22:00

Kad mama UMEŠA prste! Zorica potegla veze da ZAPOSLI ćerke!

Zlata Aranđelović, ćerka Zorice Brunclik, radi na Kurir televiziji, dok je starija Miljana na Pinku. Pevačica je uvek govorila kako njena deca moraju da zavrnu rukave i zarade svoje parče hleba, pa je šminkerka, a starija producent rijalitija.

Zorica zapolila ćerke!

Zorica je pomogla Zlati da nađe posao, ona smatra da svako treba da se bori za sebe i da mora da se radi, iako kod kuće ima malo dete. Zlatin muž, pevač, Miloš Vujanović ne nastupa već godinu dana zbog korone, nedavno je uradio novu pesmu, al od toga nema vajde, pa Zlata ne može samo da sedi i čeka muža da donese novac – kaže izvor za Svet i nastavlja:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Zorica Brunclik (@zoricabrunclik_official)

-Miloš sad čuva ćerkicu dok Zlata ide na posao. Zorica je naravno tu da pomogne kad zatreba, ali je kao i Kemiš ponosna što su decu izveli na pravi put i što im materijalne stvari nisu najvažnije u životu. Starija ćerka Miljana, koju je dobila u braku sa kompozitorom Ljubom Kešeljem radi kao producent rijalitija „Zadruga“ jer je Zorica potegla svoje veze i ubacila je u ružičasto jato – završava naš izvor.

AUTOR: KATARINA BOGAVAC

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ