Scandal

6 Novembra, 2020 22:00

KAKAV OBRT! Dušan TUŽI Tanju Savić, uzima joj sve PARE!

Kako SCANDAL! saznaje, drama Tanje Savić se nastavlja i ne nazire joj se kraj pošto je sada Dušan rešio da tuži nju!

Tanja nemoćna, sve je protiv nje!

Naime, on je, kako nam prenose izvori, angažovao advokate u Srbiji jer namerava da joj se osveti za sve što je o njemu javno rekla u poslednjih šest meseci!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели TANJA SAVIC (@tanja_savic_private) дана

Dušan tvrdi svojim advokatima da nije oteo decu od Tanje, već navodi da je to izmišljotina njenog menadžera. Navodno je Tanja sve smislila u dogovoru sa svojim timom da bi dobila publicitet ne bi li što bolje promovisala nove pesme. Njemu pak smetaju Tanjine izjave o njemu i zato je rešio sve da joj naplati, pa će je navodno tužiti za svaku izgovorenu reč protiv njega – objašnjava naš izvor i dodaje:

Navodno, ako se Dušan pita, ona može da vidi i čuje decu kad hoće jer on, navodno, to ne dovodi u pitanje – otkriva izvor i nastavlja:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели TANJA SAVIC (@tanja_savic_private) дана

Tanja na sve to kaže da nijedna majka ne bi koristila decu za tako nešto i mučenica je u sve gorem stanju, a Dušan joj sa druge strane preti da ima materijala da joj napakuje preko 50 tužbi i poručuje joj da onda gleda kako će da se brani i od kojih para! On je advokatima rekao i da je dobio dozvolu od Tanje da odvede decu i sada mu nije jasno šta Tanja hoće, a ona se pak nije nadala da će on toliko dugo ostati, a jedino joj je bilo važno da decu zbrine zbog korone. Kako god, njena agonija se nastavlja, a Dušan je očito neumoljiv – završava naš izvor.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL!

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ