maja prolila gorke suze
Star

October 20, 2020 23:00

By

KAKAV OBRT! Maja lažno optužila Janjuša da je TUKAO!

Maja Marinković šokirala je javnost kada je objavila slike gde joj je lice modro i optužila Janjuša da je tukao i maltretirao tokom veze!

Modrice ima od operacije nosa?

Naime, kada je saznala da će njen sada već bivši partner opet ući u Zadrugu, Maja je rešila da ga uništi i optuži da je nasilnik. Kako saznajemo, Marinkovićeva modrice nije dobila od batina, već od operacije nosa i tretmana lica!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Marko Janjušević JANJUŠ (@mali_janjus) дана

Maja nije mogla da se pomiri sa tim da je Janjuš definitivno prekinuo sa njom, a još više je zabolelo što je nakon zvaničnog razvoda sa Enom, izjavio da će da se bori za njenu ljubav kako bi sve bilo kao i pre nego što je prevario sa Majom! Kako bi mu se osvetila, Maja je u javnost pustila njihove prepiske i zajedničke slike, čak i video-snimke na kojima se Janjuš kune u ćerku Krunu da nije imao ništa sa ženom, a kada je videla da on na to ne reaguje, otišla je korak dalje. Čula je da on ulazi u rijaliti što je dotuklo jer se boji da on tamo ne nađe novu devojku, s obzirom da je ušao kao slobodan muškarac! Zato je medijima dala slike na kojima je modra i tvrdi da su masnice nastale od Janjuša. Naravno, on ni na to nije reagovao, jer su to nebuloze, on tačno zna od čega su joj modrice – kaže izvor za STAR i dodaje:

Devojka je operisala nos, otok joj se zbog toga pojavio po licu! Čim su joj skinuli onaj gips sa nosa, slikala je sebe tako modru, a onda je nakon toga išla i na neki tretman lica koji se radi sa tri iglice i dodtano joj je od toga izašlo crvenilo. Pa, da je Janjuš takao, to bi bio haos, nikada nije udario nijednu devojku! I njen Taki zna odakle su joj modrice, zato nije reagovao.

https://www.instagram.com/p/CF9X5DLJ-5o/

Čak ima fotografija gde ima modricu na ruci, a ta modrica je nastala tako što je samu sebe štipala! Ona je i u Zadruzi bila puna modrica, valjda ima osetljivu kožu i dovoljno je samo da se uštine i odmah joj izlazi podliv. Čujem da hoće što pre da uđe i ona u Zadrugu… Ne znam zašto radi sve ovo, ako stvarno voliš tog čoveka, ostavi ga na miru, budite drugari posle svega – završava izvor za STAR.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели MARIJA MARINKOVIC 💎💎💎 (@majaamarinkovic) дана

Janjuš je jedan običan nasilnik! Tukao me je i maltretirao iz ljubomore. U celoj toj histeriji i ja sam njemu nekoliko puta lupila šamar – izjavila je Maja!

AUTOR: SANJA ARSIĆ/STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR