Scandal

30 Novembra, 2020 11:10

KARAMBOL! Nakon Janjuševog FILMSKOG BEGA iz Zadruge, usledio neviđeni PREOKRET! Maja RONILA krokodilske suze! (VIDEO)

Marko Janjušević Janjuš dobio je prošle noći mogućnost da iscenira svoj beg iz rijalitija. Drvo mudrosti ga je pozvalo u Rajski vrt nakon čega je otišao na Rajsko ostrvo da niko od zadrugara to ne primeti.

Kao na filmu!

Ubrzo je pristiglo i pismo Velikog šefa, kojim se zadrugari obaveštavaju da je diskvalifikovan:

– Janjuš je napustio Zadrugu. S obzirom na to da je svojevoljno napustio Zadrugu ovim vas zvanično obaveštavamo da je diskvalifikovan – pročitao je pismo Kristijan Golubović.

Maja je odmah briznula u plač.

– Ne mogu da verujem… Neće se vratiti… Zašto, zašto… Reci mi zašto… Zašto mi niste rekli? Ne mogu da prihvatim, ne mogu, ne mogu… Gde je on, tražila sam ga na snimanju, kako je izašao? Nismo se svađali danas – bila je Maja van sebe.

Niko od zadrugara nije uspeo da je smiri, a satima nakon toga išla je po imanju i vikala na sav glas da ga voli, da ne može bez njega i da je spremna na sve, čak i da krene za njim. Zadrugari su joj redom prilazili, pružali joj reči utehe i savetovali je za dalje, ali ona nije želela ni da čuje.

Janjuš je celu situaciju posmatrao sa Rajskog ostrva, pa se slomio videvši Majinu reakciju. Nije uspeo da izdrži nijednu noć, pa se pojavio pred zadrugarima.

– Nisam mogao da te gledam kako plačeš, trebalo je da izdržim do sutra, ali nisam mogao da te gledam. Iako znam da nisi normalna i da praviš greške, ne mogu da te gledam da plačeš.

Pogledajte kako je izgledao emotivni susret ljubavnika.

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL!/PRINTSCREEN