goran stojcevic karamela
Star

15 Aprila, 2021 21:00

Karamela OTKRIVA: Pevači su najveće STIPSE! Evo KOME nisu hteli da POMOGNU!

Goran Stojičević Karamela nikad nije imao dlaku na jeziku, ali do sada nije udarao na pevače s kojima godinama sarađuje. Ovog puta je rešio da otkrije neke tajne, pa je tako za STAR ispričao da su i velike zvezde stipse, iako se zna da imaju pare. Kako kaže, većina njih nosi kopije ,a ne original krpice kako se hvale, a kada treba da pomognu siromašnima više neće da se uhvate za novčanik.

Kao prvo, ja ne spadam u tu estradu. To su za mene samo ljudi koje gotivim i koji su možda na neki način drugačiji. Hvala pojedinim pevačima koji pomažu ugroženim porodicima, pa makar i kroz neku poruku jer nemaju para, ipak sada niko ne radi rekao je Karamela i dodao:

Ne možeš da tražiš ni 50 evra da daju ni glumac ni pevač. Možeš od nekoga da tražiš, ali taj neko neće da se pojavi. Vrlo su velike stipse pevači, pa ja to nisam video u životu, ma u karijeri koja je duga 30 godina. Ja sam jako razočaran. Ne da imaju zmije u džepu, to su teški gušteri, anakonde, bubašvabe i ostalo. Nervira me to estradno foliranje, skupoceni porše automobili, ludilo, firmirane stvari pritom fejk. Ma njih 90% nose kopije to je činjenica, pa ja bih pre nosio neki domaći brend nego fejkare. Ne volim to lažno predstavljanje poznatih. Žive u luks stanovima kupljenim na kredit, voze automobile sa lizinga, i tako predstavljaju lažnu sliku Srbije zaključio je

Karamela koji sada vodi emisiju koja pomaže ugroženim ljudima, ali nije želeo da iznosi imena pevača koji spadaju u najveće stipse.


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: Jelena Vujinović/STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR