Star

8 Juna, 2021 12:00

Karić otkrio, Tara mu je zamerala što je nikada nije priznao KAO DEVOJKU!

Emisiju „Pretres nedelje“, u rijalitiju „Zadruga“ Milan Milošević je započeo informacijom da je Tara Simov poručila Stefanu Kariću da ga želi.

ISPLIVALI NOVI DETALJI!

Svako ima pravo da pomisli da sam lažov, nema potrebe da lažem za takve stvari. Mi smo krenuli na spavanje, pozdravljao sam se sa svima, mahao sam i ja sam joj tražio da zovnem muzičara, ona je bila pijana, sedela je na šanku i pročitao sam joj sa usana. Znam, jer sam i sam bio u šoku – objasnio je Karić.

Sve mu verujem, siguran sam da Stefan priča istinu. To su takve devojke, kada su u nekoj svađi, odu i izje*u se. Govorila je Ša kako je Stefan njoj najbolji prijatelj, a bila bi sa njim na keca, samo da on želi. Pravila je Ša budalom – potvrdio je Janjuš.

Ja sa njom takvu situaciju nisam imao nikada, nije me zanimala kao devojka – dodao je Stefan.

Znam da se u najvećoj ljubavi sa Matejom ljubila sa konobarom, nije meni to ništa neočekivano, on joj nije ni davao na značaju, pa nije video kako ga Tara posmatra. To su sve njene priče, plod njene mašte, ja verujem Stefanu – komentarisala je Mina.

Tara je bila sa nekim mojim drugarima. Ona je u jednom momentu meni zamerila što je nisam nabrojao kada sam navodio devojke sa kojima sam bio, meni to nije bilo jasno – otkrio je Stefan.
Uvek te je previše svojakala i izdvajala u priči sa mnom – rekla je Sandra.

Meni je ona rekla da su se Stefan i ona ljubili, da su bili u nekom lokalu, da su otišli do WC-a, ljubili se, ‘vatali, nekim drugim je pričala da su imali i se*s, meni to nije rekla – ispričao je Đedović.

AUTOR: STAR

FOTO: RAJKO RISTIĆ