misica u suzama zbog karića
Star

18 Aprila, 2021 21:00

Karićeva bivša OPLELA po misici! „Jovana je SPONZORUŠA, misli da Stefan IMA PARA!”

Stefan Karić i Jovana Ljubisavljević imaju turbulentan odnos, ali mu ona uporno prelazi preko svega kako bi im veza opstala. Za naš list, oglasila se Stefanova bivša devojka, manekenka, koja nam kaže da poznaje Jovanu i ne krije da o njoj nema lepo mišljenje.

Karićeva bivša oplela po misici!

Jovanu poznajem kroz posao, i ovo što ću reći o njoj nema veze što sam ja bivša Stefanova devojka. On i ja smo ostali u super odnosima. Meni nikada nije rekao ništa od ovoga što njoj izgovara, ali ga ona na to navodi i izaziva u njemu taj bes. Jovanica je opasnica jedna, i to znaju sve devojke iz posla – priča za Star Karićeva bivša devojka i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Stefan Karic (@karic___s)

Prvo, ona u modelingu nije napredovala jer je mnogo sujetna i niko sa njom nema komunikaciju kako treba. Devojka je složila priču za rijaliti, ljubav od tri godine, prvi dečko, ona sveta, presveta… Molim vas, a onda uđe Karić, ona se zaljubi, uđe u vezu, pa kad je bilo mesec dana, stignu od Osmana pokloni, patike, a ona cveta, prija joj, pa plače kad je Stefan šutne i moli za pomirenje. Ona misli da je upecala zlatnu ribicu, da će sa Stefanom da se obezbedi materijalno. Samo posmatrajte kada za nju od Stefanovih stignu haljine, pokloni, ona blista, topi se, ne ume da se isfolira. Ma, klasična sponzoruša, znalo se da ona sa Lukom neće opstati, nego ga je držala na ledu dok nije upoznala nekog ko je materijalno obezbeđen. Pa, ona je i Kariću čačkala po Instagramu dok je bila sa Lukom u vezi, a ko zna kome sve nije pisala i sa kim je imala kontakt. Jedina njena nesreća je što misli da je namazana, a sve radi vrlo neinteligentno – zaključila je Stefanova bivša.

AUTOR: SANJA ARSIĆ

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ