Scandal

31 Januara, 2020 23:30

Karleuša bila ZALJUBLJENA u Šašića? Aca Lukas BURNO reagovao!

Pevač Željko Šašić snimio bi duet sa folk divom Jelenom Karleušom kada bi nasao dobru pesmu

Jelena priznaje da je kao devojčica bila zaljubljena u tada veliku zvezdu Željka , ali da je on tada nije konstatovao, niti joj prognozirao slavu, ali sad bi da snime duet.

Znam da sam joj se sviđao i da je dolazila na moje nastupe sa društvom. gledala u tom momentu mene i mislila u sebi, ali onako simpatično: -Videćes ti kada zamenimo uloge, pa kada ja jednog dana budem na bini u krcatom klubu-.

Vlasnik mnogobrojnih hitova, poput „Gori more“, nastavio je dalje o DIVI Karleuši- Treba biti rođen da podneseš pritisak, a, eto, Karleuša se sa tim nosi! Ona još traži đavola, na sve što se dešava daje gas,. zna kako funkcionišu stvari. Nisam mogao ni da da pretpostavim da da će biti baš tolika zvezda iako je izgledala posebno i imala preveliku želju. Znao sam da će se time baviti, da će da peva i snima, ali ona je stvarno dobra riba i dobar pevač- dodao je pevač.

Snimio bih duet sa njom, samo kad bih našao neku dobru pesmu – kaže Šašić.

Na Šašićevu priču o duetu odreagovao je pevač Aca lukas i slatko se nasmejao, budući da misli da ga Željko u svemu kopira.

Podsećanja radi, Lukas i Šašić oženjeni su bili sa istom ženom, Sonjom Vuksanović. Obojica su se od nje razveli, ali prvi suprug bio je Šašić. Šašić fura dugu kosu od davnina, kao i Lukas.

AUTOR: scandal

FOTO: Ivan Vučićević