karleuša i viki
Svet

24 Maja, 2022 16:55

Jelena Karleuša ispalila Viki: Miljkovićka ostala bez milion evra

Karleuša i Viki više nisu u dobrim odnosima

Iako je htela da joj vilu na Dedinju renovira firma Viki Miljković, specijalizovana za prodaju i uređenje luksuznih nekretnina, Jelena Karleuša je pred potpisivanje ugovora odustala.

vila jelene karleuše

Instagram printscreen

Karleuša i Viki: Ništa od poslovnog ugovora

– Jelena se još dok je učestvovala u Zvezdama Granda dogovorila sa Viki da njena sredi kuću na Dedinju. Tu ima baš dosta posla, pa pevačica zato odlaže useljenje sa ćerkama i mužem Duškom Tošićem. Koriste je uglavnom leti, jer ima veliko dvorište i bazen, ali unutra mora da se renovira. Iako je maltene u svakoj emisiji prozivala izgled Viki Miljković, kuću je htela da prepusti njenoj firmi jer zna da tamo rade profesionalci, a da materijale poput pločica i keramike najboljih proizvođača na svetu mogu samo velike kompanije da nabave. To je mnoge iznenailo jer znaju da JK i Viki nisu nikad bile u prijateljski odnosima zbog kume Svetlane Cece Ražnatović, s kojom je Jelena godinama u sukobu, a Viki u ljubavi.

Pročitajte: Saša Vidić isprozivao pola estrade: Viki smrdi na podvarak, Karleuša je džukela…

ceca i viki

Ata images

Nakon svih usmenih dogovora i pregovara, čak i spuštanja cene Karleuša je odustala pred samo potpisivanje ugovora. Ne znam koji su razlozi, da li joj trenutno ne odgovara da uđe u radove ili pak neće da ima bilo kakve veze sa Miljkovićkom. S druge strane Jelena uskoro izdaje album, a uveliko se bavi ekranizacijom čak petnaest pesama, u šta ulaže veliki novac kako bi sve bilo na svetskom nivou. Možda je i to uticalo da otkaže posao koleginici – priča za Svet dobro obavešten izvor.

‘Od ugovora do komfora’, parola je firme popularne pevačice, ali od komfora ništa, jer JK ugovor nije potpisala.

AUTOR: KATARINA BOGAVAC