Scandal

December 19, 2021 16:00

By

Karleuši prekipelo! Javno prozvala muža Duška Tošića da ništa ne radi i ovo mu poručila!

Kako SCANDAL! saznaje, Jelena Karleuša isprozivala je Duška Tošića! Naime, na pitanje gde će on biti u najluđoj noći budući da ona nastupa ispred Narodne skupštine, JK je kao iz topa rekla:

Karleuši prekipelo!

Pa, pošto trenutno ne radi i svi ugovori su mu istekli, može da dođe sa našim ćerkama na moj nastup. Nisu one više toliko male i ne moraju te noći da sede kod kuće, pa bi bilo logično da sa ćerkama dođe ispred skupštine i podrži me!
Duško nije komentarisao ovu Jeleninu izjavu, ali su sigurno njih dvoje to rešili. Sa druge strane, on je divan otac, pa verujem da će povesti ćerke i da će biti s njima na Jeleninom nastupu barem do ponoći, a posle, kada decu odvede kući, verujem da će u neki provod sa svojim društvom – objašnjava izvor i dodaje:

JK se posle nastupa na platou ispred Narodne skupštine seli u Kasinu, međutim, niko ne zna da li će Duško tu biti nakon ponoći. On ne otkriva gde ide i sa kim, ali svakako verujem da će, nakon što ispuni Jeleni želju i dovede decu na njen nastup, nastaviti ludi provod sa ekipom – zaključio je naš izvor.
Inače, osim Jelene za doček ispred Narodne skupštine pevaju i Marija Šerifović i Sara Jo, a JK je rekla da će u ponoć poljubiti Mariju i Deda Mraza.

AUTOR: SCANDAL

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ