Svet

9 Februar, 2022 09:12

Karleuša konačno priznala kroz kakav „pakao“ prolazi!? Najavila velike promene?!

Tek što je Dušku Tošiću istekla zabrana prilaska supruzi Jeleni Karleuši, koga je pevačica za Božić prijavila zbog nasilja u porodici, pop diva se juče našla u Trećem opštinskom sudu gde je imala ročište.

ATA IMAGES

ATA/IMAGES

Ali, ne zbog muža, već zbog brutalnog napada na foto-reportera jednog beogradskog dnevnog lista, koji ju je u junu 2019. fotografisao na Novom bežanijskom groblju, gde počiva njena majka Divna. Naime, kako saznajemo iz domaćih medija, mala od skandala je tom prilikom psovala, vređala i davila foto-reportera koji je obavljao svoj posao.

Po rečima portparola tužilaštva, Karleuši se na teret stavlja krivično delo zlostavljanje i mučenje, za šta je zaprećena kazna do godinu dana zatvora. JK je danas u pratnji advokata žurno napustila zgradu suda i nije htela da daje izjave okupljenim novinarima.

JK se hrabro suočila sa ovim postupkom, te se pojavila u stajlingu prave zvezde, a i ovoga puta svojim načinom prezentacije privukla pažnju. Pevačica je ovoga puta izabrala belu-tirkiz kombinaciju.

PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Naime, Karleuša se na jučerašnjem sudu pojavila u „trendi“ kombinaciji, a samo jedan komad na njoj koštao je čak 1.882€. reč je o beloj torbi koja je potpuni hit ove sezone i za kojom mnoge žene „lude“, a marke je „Balenciaga“.

Međutim, po povratku iz suda, pop diva se oglasila na svom Instagram nalogu, te uputila jasnu poruku, najavljivajući lepe promene.

-Danas je nastavljeno suđenje za slučaj „Groblje“ gde sam okrivljena da sam „zlostavljla“ dva krupna muškarca pored groba moje majke, koji su me neovlašćeno slikali i snimali mesecima iz kola, uz to namerno puštajući muziku na svega par metara od grobnice. Srećom, moja majka ne zna kroz šta prolazim.. i srećna sam što ne zna. Znam da bi je ovo mnogo potreslo. Kao što je poslednje mesece svog života provela gledajući kako svi mediji u zemlji linčuju njenu ćerku, ponižavajući je slikama intimnih delova tela na svim naslovnim stranama nastalim bez znanja i dozvole.. I to ne mogu da im oprostim. Ali..moja majka je mene vaspitala da budem veliki borac.. i zbog nje ja obećavam i sebi i svima.. Najbolje tek dolazi – napisala je Jelena na svom Instagram nalogu.

Pročitajte: PRVA POTRESNA ISPOVEST ĐANIJEVE SLAĐE NAKON RIZIČNE OPERACIJE!


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

FOTO: ATA/IMAGES/PRINTSCREEN/INSTAGRAM